THQ utsetter tre storspill
0

THQ utsetter tre storspill

nov 06 Spill.no  

Tre av THQs storsatsinger for 2013 utsettes, melder utgiveren i sin andre kvartalsrapport for finansåret 2013.

Kvalitetssikring

South Park: The Stick of Truth, som lages av Fallout: New Vegas-utvikler Obsidian Entertainment, er flyttet helt til begynnelsen av 2014. Strategispillet Company of Heroes 2 og Metro: Last Light utsettes «bare» to måneder, fra januar til mars 2013. Grunnen til utsettelsene skal ifølge THQ-sjef Jason Rubin være kvalitetssikring.

– [Første kvartal 2013] er de første spillene jeg har hatt mulighet til å påvirke, og erfaring forteller meg at spill trenger ekstra utviklingstid før de er klare for markedet, uttalte Rubin i forbindelse med kvartalsrapporten.

Den tidligere Naughty Dog-sjefen gjorde seg raskt bemerket i sjefsstolen i THQ, da han tidligere i år, bare dager etter ansettelsen, spådde en dyster fremtid for Darksiders-serien, og kalte Saints Row: The Third «flaut».

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.