THQ vil konkurrere med EA og Activision
0

THQ vil konkurrere med EA og Activision

mai 18 Spill.no  

– Vi anser oss definitivt som en av de store, fortalte THQ-sjef Brian Farell nylig til Industrygamers. At selskapet omsetter en brøkdel av de største selskapene i spillbransjen tar han tydeligvis ikke så tungt.

Store summer

Mens Activision ifølge nettstedet troner i bransjen med en omsetning på 71,84 millilarder kroner, trenger heller ikke Electronic Arts skamme seg med sine 42,94 milllarder. THQ har til sammenligning rundt 1,6 millarder norske kroner å vise til, mye takket være en vellykket lansering av Homefront, et spill spill.no premierte med en lunken treer.

Farell har tidligere uttalt at han mener både Saints Row– og Homefront-franchisene på sikt har mulighet til å matche Call of Duty-serien, og har med andre ord vanskelig for å holde tilbake begeistringen når selskapet opplever et blaff av medvind.

– Jeg er et konkurransemenneske. Jeg elsker å konkurrere, og vi har tenkt å konkurrere og vinne, forteller en av bransjens mest selvsikre spillsjefer avslutningsvis. Så får vi se om 2011 blir THQs store år.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.