Tidenes største lanseringshelg for Nintendo
0

Tidenes største lanseringshelg for Nintendo

En lang ventetid er for mange over, og Nintendo Switch er endelig blitt lansert. Nintendo bekrefter i en pressemelding i dag at de første dagene på markedet har gått strålende; har solgt flere eksemplarer i Europa i løpet av lanseringshelgen enn noen annen Nintendo-konsoll i historien. Denne statistikken gjenspeiles også i tallene for Norden spesifikt.

Også The Legend of Zelda: Breath of The Wild har solgt bedre enn rykende ferske hveteboller med like rykende fersk Lon Lon-melk. Faktisk har det solgt mer i løpet av den første helga enn hva Wii Sports – den tidligere rekordinnehaveren av tittelen «Flest spill solgt i Europa i den første helga på markedet» – i sin tid gjorde.

Ut ifra dette å dømme har Nintendo Switch fått en real pangstart på markedet. Vi gratulerer Nintendo med en vellykket lanseringshelg, og håper på et varig momentum videre utover!

Kilde: Pressemelding

About Håkon Kvam Lyngstad

Journaliststudent ved Høgskulen i Volda som brenner for spill som et narrativt medium. Samtidig forelsket i fighting- og musikkspill som bombarder sansene med lys, lyd og endeløse kombomålere.