Tidligere enn forventet
0

Tidligere enn forventet

aug 12 Spill.no  

De siste ukene har vært fylt med mange utsettelser og da hjelper det jo litt når en tittel plutselig gjør det motsatte. «Dead Rising 2» hadde egentlig slippdato 1 oktober her i Norge, men i går bekreftet Capcom at zombieslakteren kommer noe tidligere enn forventet. Det er bare snakk om en uke og i dette tilfellet gjelder det kun Xbox 360 og Playstation 3-versjonene av spillet. Likevel er det et lite lys i det havet av forsinkelser vi har opplevd den siste tiden.

 

«Dead Rising 2» er oppfølgeren til Capcoms zombieslakter fra 2006. Spillet er satt fem år etter forgjengeren og zombieviruset har nå overtatt store deler av landet. Som Chuck Greene, en motorcross utøver fra Las Vegas, må man kjempe seg gjennom et nesten uoverkommelig antall zombier. Chucks største motivasjon er hans datter Katey og det er ingenting han ikke vil gjøre for å beskytte henne.

 

Se flere bilder fra «Dead Rising 2» på neste side.

 

«Dead Rising 2» har nå fått slippdato 24. september for Xbox 360 og Playstation 3. PC-versjonen er forventet den 28.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.