Tidligere sjef lover gull
0

Tidligere sjef lover gull

feb 24 Spill.no  

Mens «Battlefield: Bad Company 2»» er på trappene, er utviklingen av «Battlefield 3» i full gang. Tidligere sjef i Digital Illusions (DICE), Fredrik Liliegren, sier at det neste spillet i serien kommer til å sette nye standarder for skytespill, og onlinespilling,

Grensesprengende

I et intervju med GamingUnion.net sier Liliegren at til tross for at han er ute av selskapet, og nå jobber i kanadiske Arctic Entertainment, så fikk han med seg oppstarten av prosjektet. Han mener at det han så før han forlot selskapet kommer til å skape ringvirkninger innen sjangeren.

– Ingenting er annonsert enda, og jeg er under NDA (non-disclosure agreement), så jeg kan egentlig ikke si så mye. Jeg fikk imidlertid med meg starten på utviklingen og dette kommer til å «blow your minds away», sier Liliegren.

«Battlefield 3»» er foreløpig ikke bekreftet, men nå er det åpenbart at det er full fart mot en oppfølger til gigantsuksessen «Battlefield 2».

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.