Til Norge i mars!
0

Til Norge i mars!

sep 29 Spill.no  

I dag tidlig hadde Nintendo en pressekonferanse i Japan der de presenterte detaljer rundt lanseringen av Nintendos nye håndholdte konsoll, Nintendo 3DS. Ifølge nettsiden Eurogamer lanseres maskinen i Japan i februar, og kommer til Europa og USA i mars, 2011.

Kostbar

Nintendo annonserte også den japanske prisen på konsollen, som vil ligge på 25.000 Yen. Direkte omregnet i norske kroner blir dette i underkant av 1800 kroner. Men en slik omregning er ikke gyldig, ettersom vi har andre skatter og avgifter. Mest sannsynlig kommer prisen for konsollen i Norge til å bli mellom 2500 og 3000 kroner. Nintendo har dessverre ikke annonsert en endelig pris for Europa og USA ennå.

Flere nye detaljer om konsollen kom også frem på pressekonferansen. Maskinen vil inneholde en Game Boy Virtual Console som lar deg laste ned og spille titler fra Game Boy, Game Boy Color og Game Boy Advance. I tillegg har den kommunikasjonsfunksjoner. Blant annet kan den gå på nettet i «sleep mode» og laste ned rekorder, oppdateringer og lignende. En såkalt «tag mode» gjør at maskinen tar vare på lagringer fra spill, og automatisk bytter informasjon med andre spillere som du treffer på gaten.

Ifølge Eurogamer ble en rekke 3DS-titler vist frem i videoform på pressekonferansen, deriblant «Pilotwings Resort», «Chocobo Racing», «Paper Mario», «Ridge Racer», «Professor Layton», «Metal Gear Solid 3DS», «Starfox 64», «Animal Crossing» og «Zelda».

Nintendo 3DS utvikles og utgis av Nintendo. Maskinen lanseres i mars 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.