Timesplitters studioet Free Radical Design gjenoppstår
0

Timesplitters studioet Free Radical Design gjenoppstår

mai 20 Anders Lønning  

Det har lenge svirret rykter frem og tilbake om fremtiden til Timesplitters serien, etter at lisensen har skiftet eierskap frem og tilbake de siste årene, men nå ser vi de første tegnene til faktisk liv.

Det er utgiver Deep Silver, som etter en rekke omstokkinger nå befinner seg underlagt av Koch Media som igjen er underlagt Embracer Group, som også eier THQ Nordic. (Ja vi er like forvirret som dere), som nå kunne bringe over den gledelige meldingen om at studioet bak Timesplitters serie, Free Radical Design, gjenoppstår.

– Dere har spurt og vi har lyttet. Vi har jobbet med å bringe Timesplitters serien til livet igjen, og er nå glad for å kunne fortelle dere at vi settter opp et nytt Deep Silver studio som skal gjøre nettopp det. Free Radical Design har slått seg sammen igjen og vil bli ledet av an industri og Timesplitters veteranene Steve Ellis og David Doak.

– Dette er et spennende første steg i prosessen. Utviklingen av selve spillet har ennå ikke startet, men vi kommer til å holde dere oppdatert når vi har noe nytt å dele.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.