To døgn på å få plass i beta
0

To døgn på å få plass i beta

feb 23 Spill.no  

Utvikler ArenaNet har åpnet for registrering av betatestere for nettrollespillet Guild Wars 2, men kun for to døgn.

48 timer

2012 ser ut til å bli et realt nettrollespillår. Star Wars: The Old Republic skal etablere seg, Funcom slipper The Secret World, Blizzard kommer med World of Warcraft: Mists of Pandaria og Diablo III, og ArenaNet har endelig klart sitt etterlengtede Guild Wars 2. Sistnevnte, som slippes senere i år, er nå klart for åpen betatesting.

Registreringen er imidlertid bare åpen i to døgn, fra onsdag 23. februar til fredag 24. kl 19:00. Om du er interessert i å hjelpe ArenaNet med å sortere ut småfeil, eller bare ønsker en real forsmak på spillet, kan du dra HIT for å registrere deg.

Ifølge nettstedets FAQ er det ingen garanti for at alle som registrerer seg får bli med i den kommende omgangen med testing, men ArenaNet lover å arrangere flere testinger fremover mot lansering. Og alle som er registrert slipper å gjøre det igjen i fremtiden.

Guild Wars 2 utvikles av ArenaNet og utgis av NCSoft for PC. Spillet lanseres i løpet av 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.