To Mario-titler før jul
0

To Mario-titler før jul

sep 13 Spill.no  

I går avslørte Nintendo flere datoer for kommende spill i Japan, og i dag har de lettet på sløret når det gjelder lanseringer i resten av verden. Før jul kommer Nintendo med hele to nye stortitler i Mario-serien på 3DS.

Plattform og racing

Det er snakk om klassisk plattform-action i det kommende Super Mario 3D Land, der Mario blant annet får tilgang til klassiske drakter fra Super Mario Bros. 3. Spillet lanseres 18. november i Europa, eksklusivt på 3DS.

Like etter dukker det nyeste kapittelet i Mario Kart-serien opp, 2. desember lanseres nemlig Mario Kart 7, der den store nyheten er at Mario og gjengen nå kan ta kappløpet opp i lufta med hangglidere.

Samtidig bekrefter Nintendo at tidligere annonserte 3DS-spill som Kid Icarus: The Uprising, Mario Tennis, Luigi’s Mansion 2, Animal Crossing og Paper Mario ikke vil dukke opp før i 2012.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.