To Mini Ninjas-spill på vei
0

To Mini Ninjas-spill på vei

mai 30 Spill.no  

IO Interactives familievennlige actioneventyr Mini Ninjas vender tilbake i to nyoppdagede spill. Begge gis ut av Square Enix.

Tilbake fra forglemmelsen

Etter oppkjøpet av Eidos i 2009, skal det virkelig sies at Square Enix har gjort alvor av løftene om å blåse liv i de mange spillseriene studioet har vært i besittelse av. Deus Ex: Human Revolution var en stor suksess, og den neste tiden kan vi se frem til det som kan bli hele tre nye Hitman-spill. 

Men blant store navn som dette, er det lett å glemme de små. IO lagde i 2009 det supersjarmerende actioneventyret Mini Ninjas for barn i alle aldre, og på tross av noe ensidig design, ble spillet vel mottatt i pressen. Nå kommer det høyst sannsynlig hele to nye spill i serien, hvorav ett av dem er under utvikling hos IO Interactive selv.

Spillene

Mini Ninjas: Hiro’s Adventure
Spillet er i utgangspunktet ikke offisielt annonsert av Square Enix ennå, men vi regner med at en presentasjon på E3 om en knapp uke ikke er helt utenkelig. Foreløpig er det fryktelig lite informasjon ute om Hiro’s Adventure, utover at det er danske IO som står for utviklingen, og tittelen på spillet, som ble avslørt da Square Enix sikret seg nettstedet minininjashirosadventure.com. Ingen plattform for spillet er foreløpig annonsert, men vi gjetter på PS3, Xbox 360 og PC.

Mini Ninjas Adventure
Adventure er et Xbox Kinect-eksklusivt actionspill som utvikles av britiske Side Kick, som har spesialisert seg på bevegelsesstyrte spill for Xbox 360 og Nintendo Wii. Spillet er etter alt å dømme helt ferdig, og skal ifølge Xbox Live Marketplace slippes allerede om en måned, 27. juni. Under følger en rekke skjermbilder fra Mini Ninjas Adventure.

Mini Ninjas: Hiro’s Adventure utvikles av IO Interactive og utgis av Sqyuare Enix for foreløpig ukjente plattformer. Også lanseringsdato er inntil videre ukjent. 

Mini Ninjas Adventure utvikles av Side Kick og utgis av Square Enix for Kinect på Xbox 360. Spillet lanseres etter planen 27. juni.


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.