To nye Sonic-spill annonsert
0

To nye Sonic-spill annonsert

jul 25 Spill.no  
Tilbake til 90-tallet

Denne helgen arrangerte Sega en jubeleumsfest for å feire 25 år med Sonic. I tillegg til intervjuer og konserter, så ble det annonsert to nye Sonic spill som ankommer PC og konsoll neste år.

Førstemann ut var “Sonic Mania” som er en feiring av Sonic sine gylne tider på Sega Mega Drive. Spillet er et helt nytt og originalt spill i serien, men det har en visuell stil som er så og si klin lik til det vi har sett i Sonic CD. Sonic Mania er utviklet i et samarbeid mellom Sega, Christian Whitehead, Headcannon og PagodaWest Games med en planlagt lansering i løpet av våren 2017 på Xbox One, Playstation 4 og PC.

Traileren for Sonic Mania ser du her:

Join the resistance

Den største avsløringen på showet var naturligvis det Sonic Team jobber med. Det nye store Sonic-spillet er foreløpig bare kjent som “Project Sonic 2017” og det ser ut som et pre-apokalyptisk spill der Sonic leder et team som gjør opprør mot all elendigheten som hersker over verden. Vi ser og en gjensyn med Classic Sonic fra Sonic Generations, men Sega har visst klarifisert at dette ikke er Sonic Generations 2.

Se traileren for Project Sonic 2017 her:

Sonic Project 2017 lanseres selvfølgelig i 2017 på Xbox One, Playstation 4 og PC i tillegg til Nintendos kommende platform “Codename NX”.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.