Tommy er tilbake
0

Tommy er tilbake

mar 15 Spill.no  

Husker du «Prey»? Skytespillet fra 2006 er kanskje ikke like kjent som «Call of Duty», «Doom» og «Duke Nukem», men det solgte bra og har en liten men dedikert base med fans som digger indianeren Tommy og hans overjordiske actioneventyr.

Oppfølger på vei

Nå har Bethesda bekreftet at en oppfølger til spillet er på vei. «Prey 2» skal lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC, og lages av de samme utviklerne som stod bak det første spillet: Human Head Studios.

Lite konkret info om spillet foreligger så langt, bortsett fra at Tommy nok en gang reiser til en fremmed verden for å kjempe mot ekle romvesener. Alt vi har er bildet under her, som er en konsepttegning fra det kommende spillet.

«Prey 2» utvikles av Human Head Studios og utgis av Bethesda. Spillet lanseres en gang i 2012 til Xbox 360, Playstation 3 og PC.

Les også:

Inspirerende spillbrodering

Videointervju med Batman-utviklerne

Anmeldelse: Motorstorm Apocalypse

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.