Tre Hitman-spill på vei?
0

Tre Hitman-spill på vei?

jan 25 Spill.no  

Square Enix har registrert nok et domenenavn for Hitman-serien, denne gangen for Hitman: Sniper Challenge.

Trekløver

Å holde øye med spillutgiveres domeneregistreringer har vist seg å være innbringende på ryktebørsen, og for andre gang har nettstedet Siliconera avdekket at Square Enix har foretatt en Hitman-registrering, etter at selskapet overtok Eidos. Denne gangen gjelder det for tittelen Hitman: Sniper Challenge. Legger man til det domeneregistrerte Hitman: Profession og allerede annonserte Hitman: Absolution betyr det at utgiveren kan ha så mye som tre Hitman-spill på vei.

Hva Sniper Challlenge innebærer aner vi selvsagt ikke, men det er vanskelig å ikke tenke i retningen bevegelsesstyrte spill, til for eksempel Kinect, Move eller Wii. Eller er det kanskje et skjermsensitivt spill for enten 3DS eller Vita? Eller er det bare et nøye planlagt villspor for å skape blest rundt serien?

Hitman: Absolution utvikles av IO Interactive og utgis av Square Enix. Spillet lanseres en gang i løpet av 2012. Verken Hitman: Profession eller Hitman: Sniper Challenge er foreløpig bekreftet av utgiver.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.