Trenden har snudd
0

Trenden har snudd

jan 05 Spill.no  

Den kjente – og til tider omstridte – analytikeren Michael Pachter fra Wedbush Morgan erklærer nå Nintendo 3DS som en suksess, ifølge nettsiden Eurogamer.

Slår Wii i salg

Nintendo 3DS hadde en treg salgsstart, og mange klagde på høy pris og en 3D-effekt som egentlig ikke var spesielt etterspurt. Pachter trodde konsollen skulle selge mer enn den gjorde, og påpeker at salget har tatt av nå etter at både spill og konsoll har blitt rimeligere.

– Nå som vi ser flere førstepartsspill med lavere utsalgspris har salget økt. Trenden har definitvt snudd, sier Pachter til Eurogamer.

Med over fire millioner solgt i USA så langt, har Nintendo 3DS vært en større suksess i maskinens ni første måneder enn Nintendo Wii. Likevel mener Pachter at Nintendo ikke kan hvile på laurbærene helt ennå.

– I tiden fremover vil vi holde øye med antall spill solgt per maskin på markedet. Å selge maskiner er flott, men det er bare første steg. Suksessen til en konsoll er direkte relatert til mengden software som forbrukerne kjøper, sier Pachter.

Har du 3DS? Eller har du tenkt å kjøpe i nær fremtid? Ta diskusjonen i kommentarfeltet under.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.