Truer med å utestenge beta-spillere
0

Truer med å utestenge beta-spillere

okt 03 Spill.no  

Forrige uke åpnet Electronic Arts og utvikler Dice for betatesting av flerspillerdelen til Battlefield 3. Tusenvis av skyteglade spillere har så langt lastet ned den ukeslange betaen på PC, Xbox 360 og Playstation 3. Nå har hackere begynt å manipulere betatestingen, og Dice truer nå med utestengelse ovenfor spillere.

Fra 32 til 128 spillere

Det er spillets egen blogg som annonserer at Dice har oppdaget uoffisielle servere som kjører betaversjonen av spillet. Mens den offisielle betaversjonen foregår på kartet Operation Metro og kan spilles av opptil 32 spillere, har den hackede versjonen av Battlefield 3 støtte for 64 og 128 spillere på samme kart.

Dette liker ikke Dice, og i en offisiell uttalelse på Battlelog oppfordrer Dice spillerne til å ikke spille den hackede versjonen, og truer samtidig med at EA-kontoen til de som spiller den uoffisielle versjonen kan bli stengt av Electronic Arts.

Battlefield 3 utvikles av Dice og utgis av Electronic Arts. Spillet lanseres på PC, Playstation 3 og Xbox 360 28. oktober.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.