Ubisoft bekrefter Assassin’s Creed IV: Black Flag
0

Ubisoft bekrefter Assassin’s Creed IV: Black Flag

feb 28 Spill.no  

Ubisoft har akkurat bekreftet gårdagens rykteflom rundt det neste Assassin’s Creed-spillet. Assassin’s Creed IV: Black Flag blir det neste spillet i serien, og lanseres på Xbox 360, Playstation 3, PC og Wii U. Mest sannsynlig lanseres det på neste generasjon med konsoller også.

Ikke tilleggspakke

Etter at en plakat, et kart og et skjermbilde ble lekket i går, har Assassin’s Creed-fans spekulert i hva dette betyr. Alt tyder på et eventyr satt til det Karibiske hav, der hovedpersonen – en sjørøver og leiemorder – er bestefaren til Connor i Assassin’s Creed III.

Flere har trodd at det har vært snakk om en tilleggspakke til Assassin’s Creed III, men sammen med annonseringen av spillet i dag la Ubisoft med packshots til Xbox 360-, Playstation 3-, Wii U- og PC-versjonene, og bekrefter dermed at det er snakk om et helt nytt og frittstående spill i serien.

På Playstation 3-coveret står det at PS3-versjonen inneholder en time med eksklusivt gameplay, mens de andre coverne ikke har noe lignende informasjon, og det kan dermed se ut som Playstation 3-versjonen har fått særbehandling.

Ubisoft lover mer info om spillet 4. mars.

Kilde: Ubisoft

Assassin’s Creed IV: Black Flag utvikles og utgis av Ubisoft. Spillet er annonsert for Playstation 3, Xbox 360, Wii U og PC. Lanseringsdato er ukjent.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.