Ubisoft bekrefter nytt Rayman
0

Ubisoft bekrefter nytt Rayman

apr 30 Spill.no  

Ubisoft har offisielt bekreftet at Rayman Legends er under utvikling, etter at en video fra spillet ble lekket før helgen.

Mer av alt

Det kommer kanskje ikke som noen stor overraskelse på noen at Ubisoft lager en oppfølger til fjorårets storsjarmør Rayman Origins. Og i traileren som ble lekket på fredag, fikk vi se alt en oppfølger skal ha, og litt til: Bedre grafikk, mer variasjon, flerspillermuligheter og sosiale funksjoner. Men i tillegg fikk vi se en rekke Wii U-eksklusive funksjoner.

Når man spiller flerspillerbiten, vil personen med tablet-kontrolleren ha ansvaret for å løfte plattformer og på andre måter påvirke omgivelsene så resten av gjengen kommer videre. Et morsomt tillegg, som garantert får igang knivingen om spesialkontrolleren.

Se video

Den andre funksjonen minner mistenkelig om Skylanders, hvor man kjøper figurer som scannes inn i spillet. Også er finnes det Ubisoft-relaterte figurer som garantert selges over disk, og ved å plassere dem på tablet-skjermen, påvirker de Rayman Legends på unike måter. I traileren får vi blant annet se et hjerte tilføre liv til figurene på skjermen, og en Rabbid-kanin ser ut til å åpne et eget brett. Hva Assassin’s Creed-figuren tilfører, vet vi imidlertid ikke ennå.

Rayman Legends utvikles og utgis av Ubisoft, og er foreløpig kun annonsert for Wii U. Ingen lanseringsdato er foreløpig klar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.