Uncharted 3 – uke 5
0

Uncharted 3 – uke 5

okt 28 Spill.no  

Vinneren av denne konkurransen ble Becha.

Vi fortsetter nedtellingen mot Uncharted 3: Drake’s Deception med nok en ukeskonkurranse der premien er spillet. I tillegg blir vinneren med i trekningen av en Playstation Vita som vil bli tilsendt i februar når maskinen lanseres i Norge.

Forbilde

Forrige ukes vinner ble MoCha, som dermed får spillet til lanseringen og blir en av de heldige som får være med i Vita-trekningen.

Denne uken baserer vi spørsmålet på en japansk reklamefilm for Uncharted 3. I denne reklamefilmen har de leid inn en kjent amerikansk skuespiller som spiller spillet. Han er nok ikke valgt helt tilfeldig, den samme skuespilleren har nemlig hatt filmrolle som en eventyrlysten professor som nok har vært en stor inspirasjonskilde for Naughty Dog og Nathan Drake. Vi vil ha navnet på denne eventyrlystne professoren.

Vinneren av denne ukeskonkurransen trekkes fredag om en uke. PS: Dersom du bor i Oslo-området, er lei av at du aldri vinner disse ukeskonkurransene, og vil ha en ekstra sjanse til å vinne spillet, kan du ta turen til Alnabru på onsdag der Sony Playstation arrangerer sin egen Uncharted 3-konkurranse. Mer info her!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.