Utsatt til 2011!
0

Utsatt til 2011!

sep 23 Spill.no  

Sony lå an til å ha en solid høst på Playstation 3 i år. «Playstation Move» er allerede lansert, og planen var å lansere storspillene «Gran Turismo 5» og «LittleBigPlanet 2» i november. Nå melder Media Molecule at de trenger mer tid for å fullføre «LittleBigPlanet 2».

Nyttårsgave?

Dermed kommer ikke «LittleBigPlanet 2» til å dukke opp under juletrær i år. Til gjengjeld er ikke utsettelsen veldig lang, Media Molecule lover at spillet skal være klar til lansering allerede i januar 2011.

Media Molecule har selv annonsert utsettelsen på sin egen hjemmeside, og beklager ovenfor fansen at spillet ikke kommer ut i år. Vi i Spill.no har allerede prøvd en betaversjon av spillet, og vi snakket også med en av nivådesignerne tidligere i sommer.

Se bilder fra «LittleBigPlanet 2» på neste side!

«LittleBigPlanet 2» utvikles av Media Molecule og utgis av Sony Computer Entertainment. Spillet lanseres eksklusivt på Playstation 3 i januar 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.