Utsatt til 2011!
0

Utsatt til 2011!

jun 09 Spill.no  

Det Rockstar-utviklede spillet «Max Payne 3» var planlagt lansert i 2009, men ble utsatt til i år. Nå har utgiver Take-Two valgt å utsette spillet ytterligere.

Finsk actionhelt

«Max Payne» ble opprinnelig utviklet av finske Remedy, som nylig ga ut thrilleren «Alan Wake», men det er Rockstar, mest kjent for spill som «Grand Theft Auto IV» og «Red Dead Redemption» som skal utvikle det tredje spillet om New York-politimannen Max Paynes hevntokt.

Spillet ble først annonsert våren 2009, men siden utsatt til 2010. I en finansrapport fra Take-Two, som er utgiveren til Rockstar, annonserte de at spillet nå er utsatt til neste finansår, noe som betyr at vi mest sannsynlig ikke får leke oss med den flintskalla sinnataggen før i 2011.

Fans av «Max Payne» har hatt delte meninger om den nye retningen for spillserien, spesielt etter at de første bildene av en skjeggete og glattbarbert Max dukket opp på nettet.

«Max Payne 3» utvikles av Rockstar Vancouver og utgis av Take-Two. Spillet skal lanseres på Xbox 360, Playstation 3 og PC en eller annen gang i 2011.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.