Utsatt til mai
0

Utsatt til mai

jan 17 Spill.no  

Rockstar og utgiver Take-Two Interactive har besluttet å utsette actionspillet Max Payne 3 til mai.

– Kort forsinkelse

Det har blitt stilt store forventninger til det tredje kapittelet i den nedbrudte detektiven Max Paynes liv, og spesielt etter at det ble kjent at det var Rockstar selv som skulle stå for utviklingen denne gangen. Skuffelsen er derfor stor når utsettelsen annonseres i dag. 

– Vi tar ikke lett på endringer i lanseringsplanene våre, og denne korte forsinkelsen vil forsikre at Max Payne 3 vil levere den best mulige, grensesprengende underholdningsopplevelsen som forventes av vårt selskap, forteller Take-Two-sjef Strauss Zelnick.

En mai-lansering betyr at spillet lanseres etter at spillselskapene har avsluttet sine regnskapsår for 2011, den 31. mars, og som følge kommer Take-Two til å rapportere inn et underskudd for forrige år.

Max Payne 3 utvikles av Rockstar og utgis av Take-Two Interactive for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres i mai.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.