Utsatt til november
0

Utsatt til november

jun 26 Spill.no  

Ubisoft utsetter lanseringen av actionspillet Far Cry 3 til november, nesten to måneder senere.

Fire studioer på jobb

Nyheten dukket opp i en pressemelding fra Ubisoft som egentlig handlet om lanseringsdatoer for Just Dance 4 (2. oktober) og Rocksmith (28. september på konsoll og 19. oktober på PC). Men det er ingen tvil om at nyheten om ytterligere ventetid til en av Ubisofts mest imponerende E3-titler var den som gjorde mest inntrykk.

Det er Ubisoft Montreal som har hovedansvaret for utviklingen av den etterlengtede oppfølgeren, godt hjulpet av Ubisoft-studioene Reflections, Shanghai og Massive. De hevder de trenger «mer tid for å lage den best mulige spillopplevelsen», og unnlater å spesifisere nøyere hva grunnen til utsettelsen er.

Se trailer (med gammel dato)

Utsettelser på senhøsten er vi imidlertid vant til, og kvalitetstitlene ramler uansett inn som perler på en snor, så litt ekstra ventetid for å få en tilnærmet optimal opplevelse av Far Cry 3 er ikke noe vi klager over. Men vi håper i det minste det er en definitivt dato.

Far Cry 3 utvikles av Ubisoft Montreal (sammen med Reflections, Shanghai og Massive) og utgis av Ubisoft for Xbox 360, Playstation 3 og PC. Spillet lanseres 29. november.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.