Utviklerne bak Wolfenstein: The New Colosssus lager Indiana Jones spill
0

Utviklerne bak Wolfenstein: The New Colosssus lager Indiana Jones spill

jan 13 Anders Lønning  

MachineGames begynner å få monopol på spill hvor du kjemper mot nazister nå som de skal fortelle en helt ny historie fra Lucasfilm’s Indiana Jones univers.

Uten noe hint om at det skulle komme dukket det i går ettermiddag opp en teaser trailer som ser ut til å hinte til at deler av spillet vil være satt i Italia, nærmere bestemt Vatikanstaten å gjøre. Mens kameraet forflytter seg over pulten til Indy ser vi en rekke bøker hvor en av dem har Bethesda’s egen Todd Howard som forfatter, Howard er forøvrig oppført som sjefsprodusent for spillet, et kart som uthever det sixstinske kapell, ett pass signert av Henry Walton Jones Jr og til slutt kamera, revolveren, pisken og hatten til vår alles kjære Indy, mens musikken til John Williams begynner å stige i bakgrunnen.

Det svenske studioet MachineGames, som opprinnelig ble grunnlagt av tidligere Starbreeze Studios utviklere, har de siste årene stått bak de nyere Wolfenstein spillene og vi vet ikke ennå om Indiana Jones spillet gjør at vi må vente lengre på å få knertet Mecha-Hitler eller om studioet har delt seg for å kunne fokusere på begge prosjektene samtidig. Nå som Microsoft eier Bethesda, og dermed også MachineGames kan det jo spekuleres i om Indiana Jones blir eksklusivt til Xbox og PC, men foreløpig har vi ingen indikasjon på at det er tilfellet.

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.