Valve jobber på Source 2
0

Valve jobber på Source 2

nov 12 Spill.no  

Valve-sjef Gabe Newell røpet under et nylig studiobesøk at de jobber med en ny Source-spillmotor, og at de nå bare venter på å lansere et spill som støtter den.

Venter på spill

Newell fylte nylig 50 år, og forumet 4Chan dukket mannsterke opp hos Valve for å markere dagen med presanger og studiobesøk. Men det ble også tid til spørsmål, ikke uventet for det meste om Half-Life 3. Men det ble også spurt om en eventuell ny spillmotor fra studioet, og svaret fra Newell var overraskende åpenhjertig:

 – Vi har jobbet med Valves nye motor en stund nå, vi venter vel bare på et spill å slippe den sammen med, svarte utvikleren.

Hvilket mystisk spill dette er, ville han imidlertid ikke snakke om. Da Valve slapp første utgave av Source-motoren, debuterte den med studioets egne Counter-Strike: Source. Om Valve har et eget spill på lur til å vise frem Source 2 med, kan vi bare spekulere på.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.