Valve nevner Source 2
0

Valve nevner Source 2

aug 06 Spill.no  

Nettstedet Valvetime har kommet over kode i det nylanserte programmet Filmmaker, hvor det henvises til Source 2, noe som kan bety at utvikle Valve planlegger en oppfølger av sin nåværende spillmotor.

Source-kilde

Valve har lang tradisjon i å oppgradere Source. Helt siden 2004 har studioet kommet med jevnlige forbedringer i spillmotoren, fra Half-Life 2 til Portal 2. De har imidlertid aldri endret på navnet. Før nå, tydeligvis.

For Valvetime fant nemlig følgende lekkerbisken bortgjemt i koden på det nylanserte videoredigeringsprogrammet Source Filmmaker:

Line 1387:

»’Return an str with the current engine version.

If key doesn’t doesn’t exist, assume ‘Source’, otherwise invalid — assume next-gen ‘Source 2′.»’

Line 1387:
»Return an str with the current engine version.If key doesn’t doesn’t exist, assume ‘Source’, otherwise invalid — assume next-gen ‘Source 2′.»’

De mindre programmeringsbegavede av våre lesere kan rette fokuset mot siste bit i sitatet, hvor det står Source 2. Valve har ennå ikke kommet med noen kommentar om funnet, men det meste tyder på at det er snakk om et lite paradigmeskifte på teknologifronten hos den respekterte utvikleren. Eller ikke. Vi venter på svar fra Valve før vi skriver noe i stein.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.