Vant du Star Wars-stæsj, film- og spillpakke Playstation Vita eller Asura’s Wrath?
0

Vant du Star Wars-stæsj, film- og spillpakke Playstation Vita eller Asura’s Wrath?

mar 07 Spill.no  

Vi har ligget litt etter med trekning av konkurransevinnere her på Spill.no, men nå har vi endelig fått ut fingeren (det vil si, Jon Cato har truet med å banke oss opp og rulle oss i tørrfisk hvis vi ikke gjør det NÅ). Så her kommer vinnerne av fire ulike konkurranser på Spill.no.

Stæsj

Faste lesere husker kanskje Uncharted 3-konkurransene vi hadde i høst, der en av de fem Uncharted 3-vinnerne også skulle vinne en Playstation Vita. Vi har nå trukket Vita-vinneren, og det ble marieas. Gratulerer!

I februar hadde vi en Star Wars-konkurranse der vi ga bort skrivebøker, klistremerker og T-skjorter fra The Phantom Menace. Her har vi trukket tre vinnere: MrE, HaXorz og Haga89, som alle tre har premier på vei i posten. I konkurransen lurte vi på hvem som var avbildet og det var Queen Amidala, også kalt Padme.

Nettbutikken Xpx stilte med en bunke filmer og spill i premie til en heldig vinner som kunne finne den laveste blu-ray-prisen i butikken. Den var på 49,- kroner, og vinneren ble Balleprinsen!

Til slutt har vi trukket to vinnere av Asura’s Wrath-konkurransen, som begge mottar spillet på valgfritt format, samt en Asura’s Wrath-lue. Vinnerne ble Slowhead og Lightcelebi. Her lurte vi på hvilken kjent figur utviklerne CyberConnect2 hadde laget spill om før, og svaret var Naruto.

Spill.no gratulerer alle vinnerne! Dersom du ikke vant håper vi du ikke blir så sint som Asura avbildet ovenfor, men i stedet kommer tilbake til Spill.no i morgen for en splitter ny konkurranse!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.