Velkommen til Valve!
0

Velkommen til Valve!

apr 22 Spill.no  

Valve har offentliggjort håndboken nyansatte i studioet får utdelt, med råd og tips om hvordan forholdene i selskapet er, og hvordan man bør gå frem i sin nye stilling.

Forberedende

Har du noen gang lurt på hvordan det er å jobbe hos Valve? Å medvirke på titler som Half-Life, Portal, Counter-Strike. Left 4 Dead og Team Fortress? Det anerkjente studioet er mildt sagt en gigant i spillbransjen, og gjennomgående kvalitet i alle ledd er et varemerke. Tenk deg forventningspresset du legger på deg selv før du møter opp på din første arbeidsdag. Første skoledag kan gå og legge seg.

Og Valve har insett at det kan virke skremmende, så de har utviklet en håndbok for å forberede nyansatte på forholdene i studioet, og bidrar med en rekke tips på hvordan man skal komme inn i arbeidet og rutinene så raskt og smertefullt som mulig. Håndboken er ispedd en masse humor og lettfattelige beskrivelser som nok tar brodden av de verste nervene, og det er vanskelig å ikke la seg sjarmere av de herlige illustrasjonene.

Les håndboken HER i sin helhet (PDF).

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.