Verdens største spillmesse
0

Verdens største spillmesse

des 29 Spill.no  

Asia Game Show, som gikk av stabelen i Hong Kong forrige uke, samlet hele 472 000 deltakere i løpet av fire dager.

Folksomt

De siste årene er det spesielt tre spillmesser som har pekt seg ut, hver for sin region. I Asia har vi Tokyo Game Show, USA har E3, og her i Europa har vi den hittil største, GamesCom, som arrangeres i Tyskland. I år har imidlertid våre kinesiske venner fått dreisen på dugnadsånden, og fra 23.-26. desember samlet det seg hele 472 000 spillinteresserte på Asia Game Show i Hong Kong. Dette er enormt sammenlignet med GamesCom, som samlet 272 000 i år, og Tokyo Game Show med 220 000.

Et bredt utvalg av spillutviklere var tilstede med boder, både svenske Dice med Battlefield, Sony med enorme Playstation Vita-stands, og hele slåssespilllinja var representert. Og som seg hør og bør fulgte en haug med utkledninger med i pakka, og YouTube-brukeren Stanley88lai har samlet et lite utvalg i en kort video.

Se video


About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.