Verdens undergang i Crysis 3
0

Verdens undergang i Crysis 3

feb 14 Spill.no  

Crytek og Electronic Arts har sluppet siste episode i videoserien 7 Wonders of Crysis 3, og vi har samlet alle klipppene på ett sted.

Underholdende PR-stunt

Et velsmurt PR-maskineri i spillbransjen sørger for konstante info-drypp og pirrende klipp fra spillet med jevne mellomrom, gjerne over et år i forveien av lansering. Dette fører igjen til bred dekning i spillpressen, og økt bevisstgjøring og hype i god tid til forhåndsbestillingene skal telles opp. Og er vi ekstra heldige, blir vi underholdt underveis.

Electronic Arts er  blant de beste i klassen, og har i anledning Crysis 3 disket opp med hele syv episoder i en videoserie som definerer bakteppet for spillet. Siste episode, End of Days, ble nylig sluppet, og i stedet for å bare vise den, tar vi den helt ut og inkluderer hele serien i samme sak. God fornøyelse!

7 Wonders of Crysis 3

Teaser: The Premiere

Episode 1: Hell of a Town

Episode 2: The Hunt

Episode 3: Cause and Effect

Episode 4: Typhoon

Episode 5: The Perfect Weapon

Episode: End of Days

Crysis 3 utvikles av Crytek og utgis av Electronic Arts for Xbox 360, PlayStation 3 og PC. Spillet lanseres 21. februar. Kortfilmserien The 7 Wonders of Crysis 3 er regissert av Albert Hughes (The Book of Eli, Menace II Society).

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.