Vi har plukket EA-ambassadørene!
0

Vi har plukket EA-ambassadørene!

feb 08 Spill.no  

Forrige uke arrangerte vi en konkurranse i samarbeid med Electronic Arts der vi lette etter tre EA-ambassadører. Som EA-ambassadør vil man jevnlig bli invitert til Electronic Arts i Oslo for å teste kommende spill, og man vil også få en god del spill gratis.

Hard konkurranse

Konkurransen gikk ut på å skrive en brukeranmeldelse av et EA-spill, og det siste døgnet har vi lest gjennom utallige «Bad Company 2»- og «Dead Space»-anmeldelser for å finne tre anmeldelser som stiller i en egen klasse. Verdt å merke seg er at vi har ikke sett etter anmeldelser der vi er enige i anmelderens smak og konklusjon, vi har sett etter anmeldelser som klarer å formidle anmelderens inntrykk på en god måte, med gjennomtenkte synspunkter og gode observasjoner.

Med dette som utgangspunkt har vi kommet frem til følgende tre anmeldere som vi har valgt som vinnere av konkurransen:

  1. dream 93 – Mirror’s Edge
  2. Angmar – Mass Effect
  3. Kariosa – Need for Speed: Hot Pursuit

Vi liker anmeldelsen til dream93 svært godt. Først og fremst fordi han tar oss med på en reise inn i hans egen opplevelse av spillet. En reise som er preget av et i utgangspunktet konfliktfylt forhold til spillet, men etter mye jobbing endrer forholdet seg til å bli en ren kjærlighetserklæring. dream93 gjør en god jobb ved å komme med konstruktiv kritikk av enkeltelementer, og klarer å forklare hvorfor spillet gjerne splitter de som har prøvd det i to grupper.

Angmar trenger ingen nærmere introduksjon blant våre faste lesere, hans anmeldelse av Mass Effect er full av refleksjon og konstruktiv kritikk, og han leverer som vanlig en topp anmeldelse.

Kariosa har med sin første anmeldelse klart å levere en følelsesladd vurdering av det nyeste «Need for Speed»-spillet. Og det var først og fremst det vi falt for i hennes debut: de følelsesladde beskrivelsene av å være skurk og politi. Vi liker også at hun filosoferer over hvorfor spillets grunnmekanikker er fengende. Å tolke det man spiller og opplever i en anmeldelse er viktigere enn å formidle rene empiriske unntrykk.

Det var hard konkurranse, og trøstepremier går til følgende anmeldere som nesten nådde helt opp til toppen:

– PacSack96 – Battlefield: Bad Company 2
– Zalan – The Orange Box
– Slowhead – Harry Potter and the Half-Blood Prince
– Caspy92 – Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1
– Crizt – Mass Effect 2
– Freeesh – Need for Speed: Shift

Spill.no gratulerer alle vinnerne!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.