Vi pakker ut PlayStation 5 og spiller litt av Astro’s Playroom
0

Vi pakker ut PlayStation 5 og spiller litt av Astro’s Playroom

okt 28 Anders Lønning  

I går ettermiddag mottok jeg på vegne av Spill.no en PlayStation 5 konsoll fra Sony for å kunne vurdere og anmelde den samt spillene som kommer når konsollen lanseres her til lands 19. november.

Som er helt vanlig ved slike muligheter følger det med en del begrensninger om hva jeg kan si om selve konsollen før en gitt dato, da gjerne ikke alt av hva jeg ser her nå er ferdigspikret eller den endelige versjonen av hva dere kan forvente når dere får konsollene deres i hendene.

Det jeg kan vise frem er hvordan konsollen ser ut, hva som følger med i innpakningen og samtidig vise litt av spillet som følger med konsollen; Astro’s Playroom, og hvordan den nye DualSense kontrolleren er å bruke.

Hvordan konsollen var pakket og hva som fulgte med kan du se i bildekarusellen under:

Som dere ser på bildene er konsollen stor, men gjerne ikke så stor som jeg hadde fryktet. Jeg har raskt blitt vant til størrelsen og jeg tror til å med samboeren syntes den var ukarakteristisk stilig til spillkonsoll å være. Det var ikke mye å snakke om i form av ekstrautstyring i pakken. Det som fulgte med var strømkabelen, HDMI kabel, USB-C kabel, DualSense kontroller og konsollens stand.

Sony har sagt at de som ønsker en overgang for å få PlayStation VR til å fungere med PlayStation 5 skal få tak i det, men hvordan denne prosessen skal fremgå vet vi ennå ikke.

Så snart jeg kan si mer om selve grensesnittet og nye funksjoner om konsollen skal vi følgelig gjøre det, men nå vil vi presentere vår aller første Kvikkblikk video av et neste generasjons spill, hvor jeg også snakker om hvordan DualSense kontrolleren skiller seg ut fra de tradisjonelle DualShock kontrollerne vi har sett før:

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.