Vi spiller Ni No Kuni: Wrath of the White Witch
0

Vi spiller Ni No Kuni: Wrath of the White Witch

jan 16 Spill.no  

Vår redaktør er i full gang med å spille gjennom det japanske rollespille Ni No Kuni: Wrath of the White Witch på Playstation 3. Spillet er utviklet av Level 5 (Professory Layton, Dark Cloud) i samarbeid med den kjente tegnefilmprodusenten Studio Ghibli.

Videoanmeldelse

Vi har ikke rundet spillet ennå, men i morgen tenkte vi å filme litt fra spillet mens Jon Cato deler sine inntrykk så langt. I den anledning tar vi gjerne mot spørsmål fra dere lesere om ting dere lurer på om spillet, så vil Jon Cato besvare disse så godt som mulig i løpet av videoen.

Lurer du på spillsystemet? Grafikken? Stemningen? Historien? Eller noe helt annet rundt Ni No Kuni: Wrath of the White Witch? Still spørsmålet ditt i kommentarfeltet under så skal vi gjøre vårt beste for å svare i videoen.

Her er en trailer fra Ni No Kuni: Wrath of the White Witch:

Ni No Kuni: Wrath of the White Witch er utviklet av Level 5 og utgis av Namco Bandai. Spillet lanseres på Playstation 3 1. februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.