Vil lage oppfølger til Banjo
0

Vil lage oppfølger til Banjo

sep 27 Spill.no  

Tidligere ansatte i utvikerstudioet Rare har slått seg sammen for å lage en åndelig oppfølger til Nintendo 64-klassikerne Banjo-Kazooie og Banjo-Tooie, melder NintendoLife.

Klassikerduo

Det er ingen tvil om at det engelske studioet hadde sin storhetstid mens de utviklet for Nintendo 64. Allerede med sine første spill for Xbox 360, etter at de havnet i Microsoft-stallen, begynte kvaliteten på spillene å dale. Det finnes rikitg nok de som vil forsvare Perfect Dark Zero på sin hals, men de fleste er enige i at Grabbed by the Ghoulies kanskje ikke er det ypperste Rare har prestert. Etter det har de stort sett jobbet med Kinect-spill.

Banjo-Tooie

Men minnene er både mange og gode fra tiden frem til 2001, og nå vurderer en gjeng med tidligere ansatte i Rare å slå seg sammen for å lage en åndelig oppfølger til en av de mest elskede seriene fra storhetstiden, Banjo-spillene. I teamet er blant annet musikeren Grant Kirkman og designer Steven Hurst, som begge jobbet på originalene. Prosjektet er forløpig kun på planleggingsstadiet, men en egen Twitter-konto er opprettet for å samle støtte og holde fansen underrettet om utviklingen.

Banjo-Kazooie og Banjo-Tooie ble begge utviklet av Rare og utgitt av Nintendo for Nintendo 64 i henholdsvis 1998 og 2001. Begge er tilgjengelige på Xbox Live Arcade.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.