Vil vise nytt Mario på E3 i år
0

Vil vise nytt Mario på E3 i år

apr 17 Spill.no  

Mario-opphav og Nintendo-frontmann Shigeru Miyamoto har røpet overfor den spanske avisen El Mundo at han planlegger å presentere et splitter nytt Mario-spill for den kommende konsollen Wii U på årets E3-messe.

It’s-a-me

E3 venter rundt neste sving, og det skulle bare mangle at rykter, lekkasjer og forhåndsannonseringer av hva som skal skje på den internasjonale spillmessen begynner å sile ut. Blant de heteste tipsene så langt, finner vi El Mundo-intervjuet med Miyamoto, hvor han beskriver et helt nytt Mario for Wii U.

Spillet skal ifølge Miyamoto benytte skjermene på både tablet-kontrolleren og TV-en når man spiller, og at spillet vil bli presentert på E3-messen som går av stabelen 5-7. juni denne sommeren.

Ingen bilder eller tilleggsinformasjon er foreløpig lagt ut av Nintendo, men med tanke på knall-comebacket med Super Mario Galaxy 1 og 2, gleder vi oss stort til å se et nytt Mario på stor skjerm igjen.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.