Vinn eksklusivt Darth Vader-bilde
0

Vinn eksklusivt Darth Vader-bilde

sep 13 Spill.no  

OPPDATERING! Konkurransen er avsluttet og vinnerne har blitt trukket.

Brukeren Vikse vant Darth Vader-bildet.

blondrosa vant Episode 1-3-samlingen, mens Nero vant Episode 4-6-samlingen. Spill.no gratulerer vinnerne!

Denne uken lanseres de seks Star Wars-filmene på blu-ray med nytt bilde, ny lyd og nye spesialeffekter. Det feires behørig her på Spill.no-kontoret, og vi har vært så heldige å få tak i en supereksklusiv premie som vi gjerne vil dele med dere lesere.

Sjelden veggpynt

Filmdistributøren SF Norge har nemlig sendt oss et meget eksklusivt innrammet bilde av Darth Vader. Det er så eksklusivt at det kun finnes femti eksemplarer av bildet i hele verden. Og dette gir vi selvsagt videre til en av våre lesere.

I tillegg har vi fått ett eksemplar av den originale trilogien på blu-ray, samt et eksemplar av den nye trilogien. Disse gir vi bort i trøstepremier.

Alt du må gjøre for å være med i trekningen av det supersjeldne Darth Vader-bildet eller en av trilogiboksene er å svare riktig på spørsmålet under. Vinnerne blir trukket 21. september.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.