Vinn «Forza 3» og billetter til «Top Gear» i Oslo Spektrum!
0

Vinn «Forza 3» og billetter til «Top Gear» i Oslo Spektrum!

mar 16 Spill.no  

24. mars kommer TV-programmet «Top Gear» til Oslo med et drømmeshow for alle bilinteresserte i Oslo Spektrum. I den anledning har vi slått kloa i to billetter til showet, som vi gir bort sammen med «Forza Motorsport 3: Ultimate Edition».

For bilgale

«Top Gear» er verdens mest populære bilprogram, og det omreisende showet byr på alle programlederne, masse fete biler, og selveste «The Stig». Billettene til showet er åpne, og må enten brukes torsdag 24. mars klokken 18:00 eller søndag 27. mars klokken 12:00.

Sammen med billettene gir vi også bort «Forza Motorsport 3: Ultimate Edition», som inneholder spillet med alle tilleggspakker.

Alt du må gjøre er som vanlig å svare riktig på spørsmålet under. Konkurransen avsluttes 21. mars. Vinneren må selv betale reise til og fra «Top Gear»-showet i Oslo.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.