Vinn likkiste med «Splatterhouse»!
0

Vinn likkiste med «Splatterhouse»!

nov 25 Spill.no  

Denne uken lanseres «Splatterhouse», Namco Bandais moderninsering av det klassiske blodbadet kjent fra Segas konsoller på starten av 90-tallet.

Spesialutgave

I spillet styrer du en college-student som blir forvandlet til en blodtørstig muskelbunt, og må kjempe seg gjennom en rekke vanvittige nivåer for å redde kjæresten sin. Hun er nemlig kidnappet av den onde Dr. West. Mye blod, avrevne lemmer, halshugginger, blod, brutale våpen og ekstrem vold står på programmet. Og nevnte vi mye blod?

Vi kommer med en anmeldelse så snart vi har kommet oss gjennom spillet. I mellomtiden har vi mottatt to spesialutgaver av spillet. Disse kommer pakket i en lekker liten likkiste. Disse, samt ti T-skjorter fra spillet, vil vi dele med dere lesere. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å svare riktig på spørsmålet under her:

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.