Vinn million-PS4 på Spill.no!
217

Vinn million-PS4 på Spill.no!

sep 06 Alexander Lund  

Vinneren har blitt trukket! Sjekk email om du har vunnet

 

I anledningen 500 millioner solgte Playstation-konsoller, lanserer Sony en eksklusiv PS4 500 Million-utgave av Playstation 4 Pro. Her snakker vi smakfull bling i marineblått deksel, med detaljer i skinnende lekkert gull.

Konsollen lanseres i kun 50.000 eksemplarer, og akkurat du kan bli vinneren av en konsoll i Spill.no sin millionkonkurranse.

Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å skrive i kommentarfeltet ditt beste Playstation-minne. Var det første gang du suste over mållinja i Wipe-Out? Karusellscenen fra The Last of Us? Karaoke med Majima i Yakuza 0? Eller mimrer du tilbake til barndommen og Crash Bandicoot?

Vi vil høre hva akkurat ditt beste Playstation-minne er, og hva konsollene har betydd for deg og din spillinteresse.

Konkurransen avsluttes 15. september og vi trekker en vinner kort tid etter. (Så husk å ha gyldig email registrert på ditt brukernavn) Vinneren vil deretter bli kontaktet direkte, og få tilsendt premien på ønsket adresse.

Vil du vinne en Playstation? Skriv i vei, men hold deg under 700 tegn.

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill

217 kommentarer

 • DolFinn
  sep 6, 2018 @ 13:54 pm

  Må være da jeg spilte Tenchu: Wrath of heaven (ninjaspill). Løp bort til vakter og stakk dem i magen med sverd, så løp jeg og gjemte meg og lagde dyrelyder (var et spesialtriks en karakter hadde). Så sa de stakkars demente vaktene: “It was just a damn cat” og gikk tilbake til sitt. Moro 🙂

  • Benni035
   sep 11, 2018 @ 18:46 pm

   Det første spillet jeg spilte på PS var jo Crash Bandicoot, gode tider det. Det beste av dem vil jeg vel si var Crash Badicoot The Wrath of Cortex.
   Men det mest minneverdige spillet jeg har spilt til dags dato på PS er Uncharted 1. Helt utrolig grafikk til da det kom ut og perfekt story ( etter min mening ), og alle de kule puzzlene som fikk meg til å tenke hardt! Lykke til alle sammen, og ha en god dag!

 • Doffelspank
  sep 6, 2018 @ 14:02 pm

  Mange godbiter og velge fra. Men må nok gå for første gjennomspilling av Final Fantasy VII. Første spillet jeg var borti som leverte en så givende historie, og ikke minst et fantastisk karaktergalleri :0) Good times.

 • Sombie
  sep 6, 2018 @ 14:09 pm

  Første kvelden med RidgeRacer på PS1 🙂

 • Hanzern92
  sep 6, 2018 @ 14:16 pm

  Beste minner er definitivt første gang jeg prøvde Crash Bandicoot på PlayStation hos onkelen min, utallige timer med 007 Nightfire multiplayer/split screen med venner som skriker om å ikke se “hans” skjerm på PlayStation 2. Vanvittige emosjonelle starten av The Last of Us og mysteriet rundt Shambala i Uncharted på PlayStation 3. Og en haug av flere minner underveis på PlayStation 4, for meg personlig så beviser PlaySation at de er “The Best Place to Play” og definitivt “Greatness Awaits” 🙂

  • Jpett04
   sep 14, 2018 @ 21:43 pm

   Beste minnet mit var da pappa og jeg satt og spilte ps1 sammen og at han lot meg se på skytespill

 • Kantenstain
  sep 6, 2018 @ 14:18 pm

  Må bli første gangen vi satt 4 stykker med PSP og spilte Monster Hunter Freedom. Ble som et PSP-LAN hvor han ene glemte laderen sin så vi alle måtte veksle litt på hvem som fikk lade xP

 • sodor_
  sep 6, 2018 @ 14:35 pm

  Vil si det er sene kvelder med venner rundt en PS2. Vi spilte spill som Sly, Kingdom Hearts og Digimon Rumble Arena. PS2 var min første konsoll og har vært med meg helt siden tidlig 2000-tallet. Oppdager fortsatt nye spill på PS2 siden det er relativt billig i disse dager. Virkelig fantastiske minner som jeg lenter tilbake til til tider.

 • Damptoget
  sep 6, 2018 @ 14:40 pm

  Mitt aller første og beste minne med Playstation må ha vært når jeg var sju-ish år gammel og fikk prøve ratchet and clank for første gang. Ratchet and clank ble etterhvert en spillserie jeg virkelig har lært og elske! Er veldig nysgjerrig på de nye spillene i serien, men en Playstation ligger dessverre for høyt oppe i pris for min del 😅

 • Thyrara
  sep 6, 2018 @ 14:48 pm

  Må vel være da jeg så på mamma spilte Raymond da jeg var liten. Forstod aldri hvordan noen kunne være så flinke i det spillet.
  Har også mange minner fra Pandemonium på PS1 da søsteren min, mamma og jeg satt og spilte det sammen ❤️

 • akumu
  sep 6, 2018 @ 14:50 pm

  Når mamma kom hjem med en rar boks med en grå firkantet plastikkdings inne i. Det var en PS1 med spillene Spyro The Dragon og Tekken 3 til. Foreldrene mine koblet den til tvn mens jeg satt som et spørsmålstegn. Startet opp Spyro og koste meg som bare det. Første spillet jeg spilte overall også faktisk. Noen dager etterpå testet jeg også Tekken. For å si hvor mye den konsollen betydde for meg så var det den som gjorde at jeg begynte ordentlig med gaming som 6,7 eller 8 år. Litt usikker på alderen.

 • za_lords_guard
  sep 6, 2018 @ 14:52 pm

  Har så mange bra spillopplevelser, så får ta en ganske nylig en.
  Jeg og en kompis spillte A Way Out for første gang. Det var første gang kompisen min spillte et action spill på ps4.
  Vi nærmet oss slutten av spillet, og den store overaskelsen med den ene karakteren (vil ikke spoile for de som ikke har spillt det) hadde oss alerede sittene med munnene våre på vidt gap i sjok. Da slutten kom var vi begge på gråten. Vi hadde ingen forventninger til spillet og ikke trodde vi at vi ville knytte oss slik vi gjorde til Leo og Vincent. Vi satt og sa unskyld til hverandre når spillet var ferdi over valget vi hadde tatt. Det var en sterk opplevelse som nok også fikk oss til å bli nærere venner. Vil aldri glemme den opplevelsen, og A Way Out går nok inn som årets beste spillopplevlse for meg.

 • ThomasC
  sep 6, 2018 @ 14:58 pm

  Det minnet jeg sitter best igjen med tror jeg er når jeg prøvde demoen av Tekken 3. Jeg var helt frelst i spillet, og kunne spille demoen om og om igjen, til tross for at det ikke var mange karakterer å velge mellom. Gleden var stor når jeg endelig hadde bursdag, og kunne gå ned til den lokale spillsjappa og kjøpe meg fullversjonen av Tekken 3. Selv om jeg har gått mer over til andre sjangre, så har Tekken fremdeles en stor verdi hos meg!

 • magnushaakonsen
  sep 6, 2018 @ 15:20 pm

  Mitt favorittminne er for meg veldig sterkt, rett og slett fordi det innvolverer både ekstase og dyp sorg. Mitt favorittminne fra Playstation er fra første gangen jeg klarte å «runne» Final Fantasy VII. Den skrekkblandede fryden da Cloud ble slukt ned i lifestreamen og har en siste «showdown» med Sephiroth. Gleden av å endelig vinne et spill som betydde så mye for meg (og som fortsatt i voksen alder betyr mye) blandet med tomheten av at jeg aldri igjen kunne vinne det igjen for første gang.. Playstation har gitt meg utrolig mye glede itillegg til et vidt spekter av andre følelser, og det har betydd og betyr veldig mye!

 • cut4ben
  sep 6, 2018 @ 15:35 pm

  Jeg fikk min første playstation for 18 år siden , jeg spilte mye forskjellig Tekken Tag, Crash Bandicoot og Need for speed, men mitt beste minne må være da jeg lurte foreldrene mine til å kjøpe Gudfaren til meg. Jeg var ikke gammel nok og de dødskjipe foreldrene mine mente man kunne bli gal av å spille voldelige spill. Men en dag så jeg de solgte spillet på rema 1000 og jeg fortalte min mor, at de ikke selger voldelige spill på Rema 1000 og at det ikke kunne være så ille siden det hadde ordet “GUD” i seg. Jeg tok feil, jeg ble voldelig, sitter på høysikkerhet akkurat nå. NEIDA………… Jeg må ha rundet det spillet kanskje 30 ganger, det var og er det beste spillet jeg noensinne har spilt. Men når jeg var 16 solgte jeg ps2 og gudfaren for å få 12 bjørnunger en helg, angrer på det valget hver eneste dag 🙁 PS : HVOR FAR MAN TAK I GUDFAREN!!!!!!

  • Mons
   sep 8, 2018 @ 23:22 pm

   Det er visst flere til salgs på finn.no sjekk der. Lykke til 😊

 • Andyi37
  sep 6, 2018 @ 15:41 pm

  Må være da jeg prøvde god of war 1 for første gang. Ble helt hekta og har brukt utallige timer forran skjermen med det beste hack and slash spillene 😉

 • wisihe
  sep 6, 2018 @ 15:55 pm

  Første gangen jeg spilte Journey på PS3, hadde absolutt ingen forventninger av spillet, når jeg satt meg ned med det og var heller ikke klar over at det var multiplayer. Kombinasjonen av gameplayen, det visuelle og musikken satt allerede opplevelsen skyhøyt, men det var først når jeg møtte en annen spiller i ørkenen, at jeg skjønte at jeg elsker dette spillet. Ingen kommunikasjon utenom bevegelse og plingende lyder. Vi holdt sammen gjennom nesten hele spillet, og når jeg mistet han stakk det i hjertet.
  For meg har Journey vært det mest følelsesladde spillet jeg noen gang har spilt, med god margin. Selv om PS har stått for mange gode single-player/co-op opplevelser, så er det denne som står øverst.

 • tommy_wiseau
  sep 6, 2018 @ 16:07 pm

  Beste minnet mitt var da jeg spilte PS3 og Skyrim for første gang – i romjulen 2011. Kommer nok aldri til å ha en så magisk opplevelse i spillsammenheng igjen…

 • Mons
  sep 6, 2018 @ 16:08 pm

  Mitt beste minne med playstation må være da jeg fant Sly 3 i butikken!!! Jeg hadde prøvd Sly 2 hos en kompis og ble supergira, men jeg husket ikke hva spillet het. En gang jeg var på et kjøpesenter fikk jeg se et cover med en awesome vaskebjørn på og jeg skjønte med en gang at dette var spillet, THE GAME (Riktig nok var det 2’ern jeg hadde prøvd og dette var 3’ern) men jeg kjøpte spillet på flekken og spilte det som en gal. Sneik meg rundt, stjal penger og knerta vakter og moste bosser og det var FANTASTISK! Nå har jeg alle spillene i serien og spiller dem i ny og ne og nyne igjen og jeg har tilogmed møtt Erik Skøld som gir stemmen til Sly på norsk 😁

 • Deriksson
  sep 6, 2018 @ 17:17 pm

  Ikke lett å finne det beste minne når det gjelder PlayStation, jeg har hatt så man gode minner fra det første crash bandicot, god of war og killzone. PlayStation hat så nye bra å tilby, men det som må være det beste øyeblikket mitt må være slutt senen på uncharted 4, trodde aldri jeg kunne bli rørt til nesten tårer av et spill 😝 så det er mitt beste minne.

 • Murloc
  sep 6, 2018 @ 17:18 pm

  Mitt beste PlayStation-minne maa vaere da jeg og 3 venner var samlet hjemme hos meg siste helgen foer skolestart, og vi spilte Bomberman hele dagen. Jeg hadde faatt det fra min pappa dagen foer, og ville invitere mine naermeste venner til aa ta del i dette spillet. Det var helt utrolig morsomt, og er definitivt et barndomsminne jeg ikke kommer til glemme med det foerste.

 • Snepai
  sep 6, 2018 @ 17:19 pm

  Mitt beste spillminne må nok være første gang jeg spilte Final Fantasy IX og så hvor fantastisk storytelling ett spill kunne ha uten å ha noe særlig med ansiktsgrimaser og den slags. Hvordan en story kunne fremheves bare i tekst og bevegelser var virkelig noe spesielt. Spillet var også gameplay messig fantastiskt.

 • Andyking
  sep 6, 2018 @ 18:39 pm

  Mye å velge av minner med playstation ja.
  Konsollen har mye innvirkning på min spill interesse ja. Hadde kanskje ikke spilt like mye hadde det ikke vært for PS1 som eg fikk som julegave. Går for den dagen eg fikk platinum på uncharted drakes fortune.

 • DonMario
  sep 6, 2018 @ 18:49 pm

  Mitt beste playstation minne er fra da jeg fikk låne en PS2 av en kompis 1måned i sommerferien.
  Hadde jo ikke selv så da utnyttet jeg sjangsen til å spille alle spill som jeg ellers ikke hadde muligheten til å spille.
  Bl.a: Singstar, Spiderman 2, GTA SA, Tekken m.m!
  Honorable mention: Da jeg selv kjøpte PS4 for ikke så lenge siden og satt meg ned med Horizon Zero Dawn!

 • Zparx
  sep 6, 2018 @ 20:44 pm

  Beste minnet fra Playstation spilling må være fra PS1 og demodisker, Bomberman var en favoritt da jeg å naboen kunne sitte på timesvis å spille mot hverandre.

 • Silver
  sep 6, 2018 @ 21:12 pm

  Mitt beste playstation minne var nok første gangen jeg prøvde Grand Theft Auto 3. Som var første gangen den serien var presentert i 3D, 3.person perspektiv. Det blåste meg ut av stolen og jeg løp og kjøpte playstation 2 med en gang. Siden har det gått slag i slag med ulike PS titler i mange år.

 • MrRoboYak
  sep 6, 2018 @ 21:34 pm

  Det må være de utallige timene med James bond Nightfire på ps2, hvor vi satt å spilte split-screen. Venner som tok med egne kontrollere så vi satt opptil 4 å spilte sammen. Når jeg tenker tilbake på ps2 spill jeg spilte, så er det, det spillet som først dukker opp som et solid minne fra barndommen og spilling.

 • wierdup
  sep 7, 2018 @ 7:38 am

  Kjøpte mitt første PS system i 1997 og da gikk det mye i fifa og nfs-serien. Mitt største minne er vel første gang jeg spilte GTAIII i 2001. En ny spillopplevelse i en åpen verden. En frihetsfølelse uten sidestykke den gang. Jeg holder meg fremdeles til PS, og har første gen. PS2, PS3 og PS4! Det hadde vært morro å fått en oppgradert Playstation 4.

 • Methras
  sep 7, 2018 @ 10:06 am

  Første minnet med PlayStation var hos nevøen min da vi spilte Spyro sammen og kranglet om bruken av klissete lørdagsgodt-hender og kontrollen. De aller beste minnene jeg har er gjennom spill som Rockband og SingStar i sosiale settinger med utrolig mye latter og glede!

 • Duckhealsu
  sep 7, 2018 @ 10:13 am

  Har hatt alle konsollene gjennom min barndom. Hundrevis av gode minner som tekken på ps1, ssx på ps2 og mitt beste minnet skyrim på Ps3. Husker alltid da jeg fant skyrim for første gang helt tilfeldig tilbake i 2012. Skulle på butikken å få et spill av far. Jeg kunne enten få et dyrt eller 2 billigere spill. Jeg grubla lenge men det endte med at jeg fant fram hitman og et spill jeg aldri hadde hørt om før “Skyrim”. Det så interessant ut så jeg tok med det hjem. Etter første sekund var jeg hekta. Desidert det beste spillet jeg har spilt gjennom mitt liv. Gleder meg veldig til det neste og kommer aldri til å bli lei elderscrolls 5 Skyrim.
  Simen

 • Draip
  sep 7, 2018 @ 10:24 am

  Har hatt playstation 1, 2 og 3 opp igjennom barndommen hvor jeg har lagt in flere tusner av timer… desverre gikk både tven og ps4 en min i tordenværet så nå kan jeg ikke spille. Skyrim må være det desidert beste spillet jeg har spillt til nå og elderscrolls vil alltid være meg nært. jeg gleder meg masse til ES6 og håper det blir minst like bra som skyrim!

 • Protexit
  sep 7, 2018 @ 11:30 am

  Mange fine minner å velge fra, siden store deler av barndommen min gikk til å spille playstation 1. Men det beste minnet må være første gang jeg og en kamerat greide å fullføre Rayman på PS1. Mamma hadde kjøpt inn masse godteri og brus til oss, og vi satt å spilte det non-stop fra Fredag etter skolen helt til søndagsmorgen, da vi ENDELIG greide å fullføre det. Ble mye krangling, skriking og jubling den helgen. Måtte også prøve å være stille da mamma og pappa lå og sov i rommet ved siden av, og vi hadde fått beskjed om å legge oss for 4-5 tiler siden. Men den mestringsfølelsen vi fikk når vi ENDELIG fullførte det, er noe jeg aldri glemmer. Det er nok mitt beste minne med Playstation 😀

 • Tofazz
  sep 7, 2018 @ 12:10 pm

  Litt usikker på hva jeg skal velge av minner.
  Men, tror det må bli da jeg og bror min var syke, og vi fikk lov til å flytte PS1 inn i stuen.
  Der ble jeg sittende og se på han spille Metal Gear hele dagen, selv om jeg ikke fikk spilt så mye selv så var det en dag som virkelig satte i gang min fasinasjon av spill.

 • A.Lien
  sep 7, 2018 @ 13:56 pm

  Mitt beste playstation minne var når min PS4 slukte disken min og gikk i stykker. Neida, The Last of Us da jeg utforsket og fant musikksjappa. Har ikke følt meg så innlevd i ett spill siden jeg gikk på barneskolen

 • Dr_Papercut
  sep 7, 2018 @ 15:11 pm

  Tja…
  Det er mangt å velge mellom, men valget står mellom øyeblikket hvor du endelig har fullført en “no bonfire + no death”-syklus i Dark Souls eller i senere tid de mest hektiske rundene i sofakaoset kjent som 4-player Towerfall Ascension. Det er fremdeles noe eget ved å sprette rundt som en liten pikselfigur mens du prøver å unnvike et virvar av monstre, piler, feller og spøkelset til kameraten din som du nettopp naglet fast i veggen…

 • ChrisEide
  sep 7, 2018 @ 15:45 pm

  Må være da jeg lå på barneavdelingen 2 uker etter et flåttbitt, aldri prøvd playstation før men endte opp med å spille Tekken Tag 10 dager i strekk! I nyere tid var jo Red Dead Redemption en åpenbaring, ser frem til oppfølgeren for å si det mildt 🙂

 • Superlamz
  sep 7, 2018 @ 16:24 pm

  Husker når jeg fikk Playstation 2 og tony hawk 2 for første gang, så spillte jeg og min bestekompis det non stop i flere månder guud times.

 • SirKarsbak
  sep 7, 2018 @ 16:58 pm

  Mitt beste minne må være første gang jeg spilte Sly 2. Det er nok det spillet jeg husker best fra barndommen min. Den følelsen jeg fikk av å være en mestertyv, og bevege meg usett gjennom gatene og over hustakene, var like intens hver gang.

 • Fedda
  sep 7, 2018 @ 19:31 pm

  Første gang jeg spilte dark chronicle på Playstation 2

 • nbugge
  sep 7, 2018 @ 20:15 pm

  Det må være da jeg for første gang kjøpte meg playstation og satte meg ned med Uncharted!

 • MikalOlai
  sep 7, 2018 @ 21:35 pm

  Det beste minnet må vell være når God of War kom ut. Ingenting har gitt den brutale følelsen av å drepe ting i et spel siden.

 • Myggdreper
  sep 7, 2018 @ 22:31 pm

  Slutten av Bioshock Infinite. Det mindbenda meg i mange dager etterpå.

 • XDLugia
  sep 7, 2018 @ 22:43 pm

  Det må nok være de uendelige timene jeg og en kamerat hadde på GTA San Andreas på PS2. Som man andre, så handlet det om å lage mest mulig kaos og flykte fra politiet helt til du dør, så er det nestemann sin tur til det er på’n igjen. Dette ble aldri kjedelig, spesielt når man alltid kunne spice opp spillet litt med en svær bunke med juksekoder som kameraten min hadde printet ut fra nettet.
  Det å flykte fra tanks og jagerfly i en flyvende campingbil med nitro mens man hører på Billy Idol’s “White Wedding” er et av øyeblikkene som jeg aldri kommer til å glemme, så derfor er nok dette helt klart mitt aller beste Playstation-minne.

 • CAINe
  sep 7, 2018 @ 23:01 pm

  Spyro sammen med søstra mi 😀

 • Krisow
  sep 8, 2018 @ 5:08 am

  Da jeg var 8 år (i 2006) så elska jeg å spille Crash Bandicoot: Tag Team Racing, elska å race med venner og trikse i mini spillet pluss bowling. En av mine favoritt PS2 spill 🙂

 • Darna
  sep 8, 2018 @ 10:50 am

  Det beste playstation minne jeg har var når en venninne og meg sang singstar på PS2. Ingenting er så morsomt og flaut som å høre de fryktelige stemmene våre på repeat etter en sang 😀

 • BrageS
  sep 8, 2018 @ 10:51 am

  Jeg husker da jeg fikk min først PlayStation, da jeg var 4 år. Ellee familien delte på den. Men uansett. Det første jeg gjorde var å spile Hugo, husker at jeg aldri kom meg forbi en port, jeg prøvde og prøvde men fikk det aldri til. Men til slutt fikk jeg hjelp av broren min

 • Mr.E
  sep 8, 2018 @ 16:55 pm

  Det må være første gang jeg prøvde Destruction Derby og Driver “back in the days”.

 • KZ
  sep 8, 2018 @ 17:33 pm

  Endeløse timer med ‘Crash Team Racing’ sammen med barndomskameratene mine. Et tidløst spill som er like morsomt i dag!

 • NjurkaNjurka
  sep 8, 2018 @ 20:55 pm

  Den følelsen når den godt brukte Resident Evil 2 plata ble satt i, og man satt der med øynene lukket og trygled til høyere makter av alle slag om at maskinen kunne kjøre i gang spillet. Da, når den velkjente “Sony Computer Entertainment lyden” møtte deg, og hørtes ut som en gudommelig fanfare som ikke var ment for noe menneskes ører.
  Minnet om nettop den følelsen, ja den skal det godt gjøres å få tilbake.

 • annenrangs
  sep 9, 2018 @ 10:56 am

  Beste minne har jeg av dagen jeg fikk PlayStation av foreldrene mine! Jeg fikk den ganske sent på kvelden men kunne fortsatt spille litt. Spillet var selvfølgelig Crash Bandicoot! Kvelden endte med tårer av frustrasjon når Crash dør gang på gang fordi han nekter å hoppe når jeg løfter kontrollen i stedet for å trykke X. Fortsatt et fantastisk minne og starten på mye spilling med Crash!

 • Avalon708
  sep 9, 2018 @ 11:24 am

  Eg har hatt PS sidan 1’aren kom ut og huskar utallige timar med både Tony Hawk 1&2 og Tiger Woods spela.
  The Witcher 2&3, Elder Scrolls og GTA, då spesielt Vice City er og blant favorittane.
  Uansett kjem ingen opp mot Red Dead Redemption. Utan å spoile for mykje (sjølv om det er gammalt no) huskar eg eg brukte 2 dagar på å tråle diverse nettsider etter at eg hadde innsett korleis spelet kom til å ende, i håp om å finne ein alternativ slutt. Då eg innsåg at dette ikkje gjekk tilbrakte eg 1 veke med å kun spele poker i dei forskjellige byane før eg endeleg manna meg opp og avslutta spelet.
  No når 2’aren kjem vurderar eg sterkt å oppgradere til Pro. Eg ser for meg at både jobb og privatliv kan få seg ein massiv påkjenning og skal ein fyrst miste jobben er det like greit å gjere det i 4K …

 • Yardean
  sep 9, 2018 @ 18:14 pm

  Beste minne? Må vel ha vært første gangen jeg ENDELIG klarte å fullføre mickey mouse adventures på Playstation 1. UTEN minnekort, så kunne aldri finne på å skru av maskinen om jeg skulle runne noe:p

 • Thor
  sep 9, 2018 @ 20:32 pm

  Mitt beste Playstation minne må være da jeg spilte gjennom The Last of Us for første gang. Scenen hvor Joel og Ellie møter på sjiraffene. Det var bare helt magisk. En blanding av noe så vakkert, i en verden nesten ødelagt. Det ga meg litt troen på at alt ordner seg til slutt.

 • Timmytoe
  sep 9, 2018 @ 20:34 pm

  Mitt beste minne må være når jeg endelig klarte å slå shao kahn på mortal kombat trilogi på ps1. Måtte spille så feigt som overhodet mulig, men det gikk til slutt!.

  • Timmytoe
   sep 9, 2018 @ 20:35 pm

   Må også legge til at ps1 var den første konsollen som var kun min, så den har vel vært starten for meg når det gjelder gaming.

 • Line
  sep 9, 2018 @ 23:11 pm

  Søskenbarna mine fikk en PlayStation ganske tidlig, så alle de utallige (særdeles morsomme og vanskelige) timene med Spot Goes to Hollywood og Pandemonium opp gjennom åra har gitt oss mange gode minner å se tilbake på! Dette var også noe som var med å kickstarte spillinteressen, som forøvrig holder seg godt selv 20 år etter.

 • mathiaslu
  sep 10, 2018 @ 10:14 am

  Husker ennå den dagen jeg ble med pappa på OBS der jeg fikk meg en PS1 med Crash Bandicoot 2. Jeg hadde ikke peiling på hva Crash Bandicoot var, men det så gøy ut. Den dag i dag er det det spillet som gir meg de største nostalgifølelsene. En sann glede at de tre første ble laget på nytt!

 • Mystic Hunter
  sep 10, 2018 @ 16:12 pm

  Hadde flere 1000 timer moro med Rayman Forever på Playstation
  Og like moro hadde jeg med Jax and Dexter når den kom til Playstation 2

  Mange gode minner med Playstation

 • Darknostler
  sep 10, 2018 @ 16:27 pm

  Det må være når jeg startet opp Kingdom Hearts som min bror gav meg i 8-årsgave. Mine foreldre var så snille at de hadde kjøpt en PS2 til samme bursdagen, og gleden var enorm når jeg fikk satt meg nede på rommet den kvelden. De hadde riktignok glemt å kjøpe minnekort (noe som ikke ble anskaffet før en uke senere), men spilte det selv om fram til det ble anskaffet 🙂

 • selbygegn
  sep 11, 2018 @ 6:54 am

  Mitt beste Playstation-minne må være da jeg fullførte det første Uncharted-spillet til Playstation 3. Dette var første gangen jeg fullførte et spill og satt igjen med en følelse av vemodighet fordi rulleteksten kom på skjermen, og moroa var over. Men også en veldig god følelse når Uncharted-soundtracket buldret gjennom høyttalerne, og historien endte som den gjorde. Dette var nok første gang faktisk, der historien i et spill betydde mer en gameplay for min del, og gjorde meg oppmerksom på at spill som historiefortelling virkelig har livets rett.

 • Joccahontas
  sep 11, 2018 @ 7:42 am

  Det som sitter ferskest i minne må være i Bloodborne, da jeg etter mange uker med forsøk på NG+++ var nær på å gi opp Laurence, the First Vicar og Orphan of Kos. En morgen klikket det og jeg klarte endelig å ta Laurence. Med adrenalinet pumpende tenkte jeg at det var på tide at Orphan skulle få smake på samme skjebne. Uten å miste et eneste sekund sendte jeg Orphan til å møte sitt endelikt, før jeg fortsatte videre til Gehrman, the First Hunter og så til Moon Presence – Alt uten å dø en eneste gang.

  Det var et øyeblikk jeg levde på i flere dager!

  • Joccahontas
   sep 11, 2018 @ 7:47 am

   Når det kommer til hvordan Playstation har påvirket meg og min spillinteresse, så var PS1 den første konsollen vi fikk i hus. Etter Xbox kom ut sverget jeg til Microsoft, helt til romkameraten min på universitet kjøpte en PS4. Med titler som God of War, Bloodborne, Last of Us, Crash Bandicoot og Uncharted er PS4 for meg den ultimate konsollen for couch-gaming. Høy kvalitet på både konsoll og spill!

 • sleva90
  sep 11, 2018 @ 9:50 am

  Mitt beste Playstation minne må nok være da jeg og 2 venner hadde fått lånet Resident Evil 3 Nemesis av en eldre venn. Vi satt på gulvet og spillte på en 14″ kassetv og var livredde.. Når Nemesis knuser gjennom veggen… Minner som har brent seg inn:)

 • vegkal
  sep 11, 2018 @ 10:09 am

  Det må være på bursdagsfest hos en kompis på barneskolen, første møte med PlayStation og tekken 3. Trykket som en galning på kontrollen og ble stående ubeseiret den dagen. De andre ble så imponert at de fikk meg til å gå på treningsmodus for å avsløre triksene mine, lite visste de om min kunnskapsløshet, hehe, gode minner.

 • Udyr
  sep 11, 2018 @ 11:22 am

  Mitt beste playstationminne må være da jeg endelig fikk meg ps2. Jeg hadde N64 tidligere. Der spilte jeg Silent Hill.. Satt stiv av frykt og holdt på å pissevi buksa. Fortsatt et av de beste minnene jeg har.

 • Marie88
  sep 11, 2018 @ 11:38 am

  Vel, jeg har aldri vært en gamer… Men etter at jeg og mannen hadde fått 4 barn, måtte vi få en ny hobby!! Så vi endte med noen timer med COD på kveldene, nokså hyggelig det også 🙈

 • drz900
  sep 11, 2018 @ 11:59 am

  Når man rir i timesvis rundt i originale Red Dead Redemtion 🙂

 • ztine89
  sep 11, 2018 @ 12:00 pm

  Må vel si min beste opplevelse er fra barndommen hvor vi samlest hos naboen for å spille. Det var nok til at man selv kjøpte en konsoll og bruktes daglig. Gjerne gledet seg til skolen var ferdig og kunne hjem spille før middag og leksetid 🙂

 • jappen1699
  sep 11, 2018 @ 12:03 pm

  Uten tvil da jeg endelig vant en FIFA match!

 • Timberman80
  sep 11, 2018 @ 12:07 pm

  Mitt første minne med playstation: når jeg spilte FF7 for første gang, og hadde det gøy i Gold Saucers basketball minigame 😉 lurer sterkt på om FF7 remake kommer til å oppnå den samme magien. Jeg er iallefall positivt innstilt og gleder meg som den unggutten jeg engang var >^-_-^<

 • gobban_934
  sep 11, 2018 @ 12:12 pm

  Mitt beste Playstation-minne er da familien satt benket foran tv’en med hver sin buzz knapp i hånda etterfulgt av singstar. Dette var på PS2 og det var en harmonisk og underholdende kveld. Et minne jeg husker godt og et øyeblikk som jeg gjerne skulle fått gjenskapt. Playstation konsollen har betydd alt for min spillinteresse og spillglede, jeg har hatt mange gode øyeblikk med konsollen og det å se utviklingen av konsollen og spillene som kommer ut opp gjennom årene har vært fascinerende! Jeg har blitt en stor fan av Sony og er imponert av deres arbeid. Jeg gleder meg til fortsettelsen.

 • Vaiana713
  sep 11, 2018 @ 12:21 pm

  Første gang jeg spilte Hatsune Miku i VR, satt store deler av spilletiden og bare gapte over den flotte grafikken og endelig se Hatsune Miku og vennene hennes nesten på ordentlig

 • Duvethvem
  sep 11, 2018 @ 12:35 pm

  Best minne er uten tvil Lara Croft og Tomb Raider 2. Satt mange timer og utforsket det spille. Siden har det vært maaange spill i den serien, men nr 2 var nå best da…

 • Epuz
  sep 11, 2018 @ 12:39 pm

  Beste minnet mitt er selve konsollen og hvor revolusjonerende den var i sin tid. Beste spill må være en uavgjortplass mellom Suikoden og Final Fantasy 7, begge brukte jeg godt over 100 timer på og det var så mye easter eggs og artige ting å gjøre. /nostalgi 🙂

 • Stomperud1
  sep 11, 2018 @ 12:41 pm

  Må være første gangen jeg spilte Sonic! 🙂

 • masj00
  sep 11, 2018 @ 12:46 pm

  Mitt beste PlayStation-minne må ha vært første gang jeg spilte den orginale Assassins Creed på PS3, og gjorde min første «Leap of Faith». Musikken kombinert med den sjukeste grafikken på tiden er noe jeg aldri vil glemme.

 • Juggaliss
  sep 11, 2018 @ 12:49 pm

  Mitt beste minne må være den første av de mange timene i sofaen med min sønn hvor vi har spilt Little big planet sammen. Han lyste opp og var helt i ekstase da han først fikk prøve spillet. Jeg fikk Playstation til min konfirmasjon og jeg spilte da mye Tekken 3, Rayman og Final fantasy 7. Det å se min 7 år gamle sønn sitte i dag og spille Rayman på ps4 bringer tilbake så mange fine minner!

 • Mina
  sep 11, 2018 @ 12:54 pm

  Jeg har ikke så mange hjemmefra da vi aldri fikk det i hus (gikk i Xbox hos oss), men har gode minner med Tekken rampage med fetterne mine i romjulen og ikke minst mange jentevors og SingStar (naboene fortjener champagne og ørepropper for å ha holdt ut med det der).

 • morgan
  sep 11, 2018 @ 13:01 pm

  Mine beste minner med PlayStation var timeslange kvelder, netter og dager med Tony Hawk’s Pro Skater med mine beste venner på ungdomskolen. Vi lærte oss å ta hele baner i ett og samme triks og fikk helt latterlige highscores. Soundtracket sitter brent fast på hjernen, sammen med de gode minnene, banningen og jubelen fra spillet <3

 • Beven
  sep 11, 2018 @ 13:16 pm

  Vorspiel og rallyspill på playstation med gutta. Hysterisk morsomt. Ingen innrømmet det, men alle satt timesvis hjemme og øvde på baner før vi møttes.

 • kimvalde
  sep 11, 2018 @ 13:22 pm

  Da jeg endelig etter utallige forsøk klarte å slå father gascoigne som boss nr. 2 i bloodborne! For et øyeblikk, en utrolig utfordrende boss som jeg haddelagt mye tid inn i for å klare! 😀

 • tlauen
  sep 11, 2018 @ 13:25 pm

  Mitt beste playstation-minne er når heile venegjengen spelte Tekken i TV-stova på ps2.

 • Chikun
  sep 11, 2018 @ 13:26 pm

  Final Fantasy VIII var mitt første møte med (J)RPG-sjangeren, og det ble spilt gjennom ganske mange ganger i løpet av de tidlige ungdomsår. Å utvikle karakterer på den måten, kortspillet, guardians, chocobos og moogles var alt medvirkende til en forelskelse i en sjanger som jeg stort sett har holdt meg til siden. Det var stor skuffelse når en av CD-ene fikk for mange riper til å fungere.

 • Marcir1
  sep 11, 2018 @ 13:27 pm

  Mitt beste PlayStation minne og for hele mitt spill liv, må ha vært Test Drive Unlimited 2. Jeg kjørte rundt timer på timer på både Ibiza og Hawaii på min PlayStation 3. Fikk meg tøffe biler og store hus. Kjørte kappløp med venner og dro på casino. Det var konge altså.

 • MacTwig
  sep 11, 2018 @ 13:35 pm

  Final Fantasy VII.
  Første spillet eg kjøpte da eg kjøpte PS1. Viste ingenting om spillet.
  Avalanche oppdraget: Og eg som trudde spillet skulle handle om å sprenge alle 8 Mako reaktorene rundt byen.
  Og så tok det berre heilt av, brukte utallige timer på det spillet. Det var ein makalaus opplevelse!
  PS1 konsollen var den første konsollen eg eigde, før det hadde eg kun hatt ein Commodore 64 med kassett…
  Etter det balla det på seg med alle de andre PS konsollane. Fantastisk maskiner!

 • Iserith
  sep 11, 2018 @ 13:39 pm

  Kjøpte PS2 på bursdagen min med oppsparte penger, som jeg hadde glede av i mange år. Husker veldig godt tiden da jeg flyttet til Troms, for å studere som 17-åring, til ingenmannsland. Jeg leide en omgjort låve hybel uten venner eller kjentfolk i nærheten og verken internet eller parabol, eneste jeg hadde var en gammel tv og min PlayStation 2 som holdt meg gående i ensomheten. Jeg savner kanskje ikke tilbake til ensomheten, men jeg savner tilbake til spillene jeg spilte på den tiden.

 • Mazzie90
  sep 11, 2018 @ 13:44 pm

  La meg bare si dette. Når jeg hører PS1 og PS2 start opp lyden,får jeg nesten lyst til å gråte.
  Ikke ut av tristhet, men glede og moro og nostalgi. 😀
  Di beste minnene fra spilling generelt, har jeg ifra barndommen med ps1 og ps2 🙂
  Hver dag jeg kom hjem fra skolen, ville jeg bare flykte inn til rommet mitt, starte opp PS1, og spille Crash Bandicoot, Spyro eller ape escape 😛 Jeg ville til og med våkne opp grytidlig i helgene for å spille videre 😀
  Minner av Rayman og nybakte boller har jeg og 😀
  Jeg spillte også ihjel demo platene som hadde fulgt med 😛
  Når jeg nå har sett reklame for Crash bandicoot trilogy til ps4, følte jeg barnet i meg skrike etter lysten på en ps4 :0 hadde vært så morro å få prøvd det ut!

 • lattergal
  sep 11, 2018 @ 13:48 pm

  RidgeRacer på PS1

 • GladiatorConan
  sep 11, 2018 @ 13:54 pm

  Det må være første gang jeg spilte Uncharted. Det klarte å skape en spenning som var riktig god. Etter dette var jeg helt solgt på Unchartedserien og lignende type spill. Har blitt ALTFOR mange timer foran playstationen etter det 😀

 • burnedscar
  sep 11, 2018 @ 13:57 pm

  Mitt beste minne er da jeg og broren min første gang spilte Grand Turismo. Jeg kjørte som om jeg hadde stjelt både bilen og lappen. Jeg var mere utenfor veien enn på, men alikevel så vant jeg. Broren min var forbauset over hvordan jeg alltid klarte å vinne med min kjøring. Jeg lærte mye fra min bror om kjøring. Vi har spilt alle GT spillene etter dette, men vi har ikke spilt på PS4 da vi ikke har hatt noen bilspill som vi har likt

 • hilvil
  sep 11, 2018 @ 13:57 pm

  Jeg var 17 og jeg og kjæresten lånte noen venners leilighet et par måneder. De hadde PlayStation. Høsten suste avgårde, vi var “voksne” i egen leilighet og spilte ekstreme mengder Tekken, spiste pasta og sov veldig, veldig mye. Jeg kan fortsatt nesten kjenne følelsen av ungdomslykke i kroppen!

 • Fengslene
  sep 11, 2018 @ 14:04 pm

  Tro det eller ei, det var faktisk Wipe-Out. Jeg satt våken på det tredje døgnet. Hele kroppen sa at jeg måtte gå og legge meg. Jeg hadde pudret nesa og drukket energidrinker så jeg hadde vondt i magen, glemt å spise – langt i fra hatt tid til frisk luft. Jeg måtte bare, klare den ene banen under den beste nåværende tiden, vi snakker november 1995, jeg er 24 år og elsker spillet. Jeg sitter klistret i den spesiallagde recaro stolen, det råeste sorround anlegget tar meg med inn i storskjermen og jeg er virkelig på vei nedover. Det kan ikke bli råere, men jeg må så jævlig pisse – men tiden er så jævlig bra – jeg må bare. Og i det jeg passerer mål på ny beste tid blir både recaro og jeg pissvåt!

 • cBronson
  sep 11, 2018 @ 14:10 pm

  Med min første Playstation (1), fikk jeg spillet Rayman. Det oppslukte meg totalt, men uten memory stick og evnen til å lagre ble det å fullføre spillet vanskelig for en liten gutt. Fantes ingen save games og spillet føltes på den tiden nådeløst. Under en tur til Bergen med min far hvor vi besøkte mine to onkler, var playstation og Rayman med. Hele kvelden satt jeg og spilte, men sleit med å komme videre til de siste verdenene, som vanlig. Midt på natten, flere timer etter jeg hadde lagt meg, våknet jeg av lyder fra stuen. Der satt min far og mine to onkler og spilte for harde livet. Lå i flere timer i sengen og hørte på de spille og kose seg, gledet meg så uhyre at de følte samme gleden ved å spille som jeg opplevde. Kjært barndomsminne.

 • Quanitz
  sep 11, 2018 @ 14:13 pm

  Mitt beste minne fra PlayStation er Final Fantasy VIII når Squall og Rinoa svever i outer space og Faye Wong synger tidenes beste låt fra et spill, “Eyes on Me”. Da kom tårene og jeg visste at jeg alltid kom til å eie og spille på en PlayStation. Nå når jeg spiller på en PS4 Pro får jeg stadige påminnelse om hvor fantastisk det er å spille på konsoll, og hvor utrolig mange gleder man får.

 • Nissen
  sep 11, 2018 @ 14:16 pm

  Det må være i barndommen på gode gamle PlayStation. Jeg husker det var et magasin, “Playstation Gamer” eller hva det het, som kom med en demo-cd som inneholdt demoer av mange kule spill. Brukte mange timer på disse, og det var alltid stor stas å få fatt på et nytt magasin. Ellers; alltid gøy å banke familien i Tekken 3!

  PS har uten tvil vært den konsollen som har hatt mest å bety for min spill-interesse som voksen.

 • Guri
  sep 11, 2018 @ 14:23 pm

  Det første spillet jeg kjøpte var The Adventures of Alundra. Jeg ble helt hekta, oppdaget brått at vekkerklokka ringte og jeg måtte gå på skolen uten søvn, men veldig lykkelig.

 • Jim-n
  sep 11, 2018 @ 14:33 pm

  Det må være alle kveldene med besøk og Buzz i diverse utgaver. Spesielt når jeg var så trøtt at jeg sovnet med kontrolleren i hånda og allikevel vant. 😉

 • Homstvedtn
  sep 11, 2018 @ 14:41 pm

  Uten tvil resident evil 1 på ps.

 • nicllay
  sep 11, 2018 @ 14:42 pm

  Ogabogah! Crash bandicot og smørbrød med ketchup, skinke og ost levert til spillromme av mor!<3

 • Torden71
  sep 11, 2018 @ 14:43 pm

  Husker faktisk ikke navn på spillet, men for en del år siden hadde jeg et helt vanvittig dirtbike-spill som jeg spilte dag og natt. Det var (den gang) ekstreme effekter og bilder, luftige svev med sykkelen og helt rå baner. I nyere tid ble jeg helt blåst av banene med VR-spill. Bare den gode følelsen av å se seg rundt i interiøret av de kule bilene i Gran Tourismo, helt rått.

 • Dragonbabe_86
  sep 11, 2018 @ 15:19 pm

  Playstation har betydd utrolig mye for meg. Etter en vanskelig tid på ungdomskolen, så var det fantastisk å komme hjem, skru på playstation å bare leve seg inni en annen verden. Det beste minnene har jeg nok med å spille GTA, turde aldri å stå opp for mobberne, så å få ut en del aggresjon her var veldig befriende og favoritten var selvsagt å gå innpå militærbasen og stikke av med tanksen.

 • Mehlumen
  sep 11, 2018 @ 15:33 pm

  Beste spill opplevelse e samnen me kjærringa når vi spilt bourout sammen første gang.. 😀 Begge to like ivrig å besatt på å ødelegg mest mulig og få høyeste score😀🤘 Vart langt på natt før vi va færdig for å si d sånn 😀🤘

 • Jursken
  sep 11, 2018 @ 15:39 pm

  Off…hvor skal man begynne? Ingen konsoll jeg har hatt så mye glede av som Playstation etter at det begynte med den første i 97/98. Utallige timer med Wipeout, Syphon Filter, Medal of Honor og ikke minst min beste venn Crash Bandicoot.
  Når Playstation 2 kom, så byttet man selvfølgelig til den, og for meg er det min favorittkonsoll gjennom tidene (har faktisk akkurat kjøpt meg “ny” etter at den forrige tok kvelden :)). Utvalget av spill og spillbarheten av spillene var enorm – noe som i stor grad dypt er savnet i dag. Resident Evil 4 og Silent Hill (reutgitt for Ps2) står igjen som store gode minner.

 • stiganol84
  sep 11, 2018 @ 15:45 pm

  Sååååå mange gode minner! Crash, Spyro, Grand Turismo, Tomb Rider osv. osv..
  Har eid PS1, PS2, PS3, PSP, PSP Vita og nå har jeg PS4. Har sååå lyst på en Pro!
  PS1 var den første konsollen jeg kjøpte for mine egne penger og er den som har gjort størst inntrykk på meg. Ser fortsatt for meg den PS introen 🙂

 • Tombin88
  sep 11, 2018 @ 15:53 pm

  Har så mange gode minner fra PS. Mitt beste minne er fra PS2, jeg å min bestekamerat var helt hekta på Gran Turismo😀! Etter timevis med spilling, så begynte vi med å ha et videokamera som var rettet mot oss mens vi spilte. Så satt vi og komenterte løpene vi kjørte 😂 Vi likte å døyne og satt oppe hele natten og drakk sterk kaffe, å var super hypre. Så det blei noen morsome videoer av det 😅 Desverre blei ikke videoene tatt vare på 😔 Det hadde vært helt magisk å sett de igjen 😄 En stor takk til PS for alle de gøye minnene og flere skal det bli 😃

 • SaraMarie
  sep 11, 2018 @ 15:54 pm

  Beste minnet? Det må ha vært den gangen spilte Crash Bandicoot for første gang. Jeg var på min første LAN, med speideren av alle ting, og hele gruppa må ha hørt meg skrike av fustrasjon på de vanskelige banene og nesten synge av glede da jeg endelig fikk dem til. Skal ikke skryte på meg at jeg er den mest talentfulle «gameren», men gleden jeg får av å spille spill er ufattelig stor, og ingen kan noen gang ta det fra meg.

 • fredrikhei
  sep 11, 2018 @ 15:55 pm

  Det må være call of duty med kjæresten min, vi har hatt mange fine stunder med det. Spesielt zombie versjonen. PS: nå er hun min forlovede 😃😃😃

 • Kingro2
  sep 11, 2018 @ 15:56 pm

  Mitt beste mine må være når jeg fikk spille “Titanfall 2”. Jeg spilte egentilg kun storymode i starten. Og jeg synes storymoden hadde en veldig god story, og de hadde nokk brukt mye tid på den. jeg synes slutten på storyen var meget god, og dett siste cutsenen der man fikk et lite hint om at det kanskje kommer en 3er. og et annet spill som jeg husker veldig godt var når jeg fikk spile “ratchet and clank” på ps4’en som var en remastred versjon av det første spillet som jeg også spilte på ps2’en. så jeg fikk oppleve spillet med grafikk som så veldig bra ut og et par nye ting som de hadde lagt til. Jeg likte og få spille spilet om igjen med bedre grafikk og hele pakken.

 • samo
  sep 11, 2018 @ 16:59 pm

  Det var helt klart med play station 1 og Crash Bandicoot warped. Det ble brukt mange timer foran skjermen da. Gode barndomsminner!

 • Tullebaronen
  sep 11, 2018 @ 17:01 pm

  Tenk å kunne spille Bubble Bobble hjemme. Pur magi.

  Eg og en kompis spillte det hver kveld en periode, jaga brett nummer 100.
  En dag sprang vi hjem i storefri og…
  Vi kom langt. Veldig langt. Klokke og skole ble glemt.

  Vi nærma oss det sagnomsuste siste brettet. Under over alle under… Bang! Vi seira!
  Vi hoppa opp i gledesbrøl og omfavna hverandre! Vi hadde klart det.
  Vi gikk på videregående og hadde skulka for å spille Bubble Bobble, og vi gløda av stolthet:)

  Ps1 var den største wow-konsollen eg hadde opplevd siden NES.
  Playstation har gjort at jeg har kunnet spille fantastiske spill med nydelig grafikk på enklest,
  morsomst og mest sosialt vis.

  Ren glede.

 • torunns
  sep 11, 2018 @ 17:42 pm

  Zelda. Det er mangeår siden nå:)

 • Bernt
  sep 11, 2018 @ 17:43 pm

  Mine minner som jeg kan huske mest tilbake i Playstation sine tider må vær hos Playstation 2, fra året 2006 og utover til 2008. Spillte veldig mye Crash Bandicoot, Ape Escape, GTA SA og Ratchet and Clank. Så tok jeg meg en pause, etterdet kom Playstation 3 ut og da ble det spillt mye COD 4 og MW serien.
  Nå for tiden fungerer ikke noen av Playstationene jeg har her og dem har bare støvet nede. Har heller ikke fått så mye råd og tid til å kjøpt Playstation 4, så slenger meg gjerne på denne konkurransen.
  Lykke til, til alle sammen her.

 • MGmannen
  sep 11, 2018 @ 17:44 pm

  Mitt beste spill minne med Playstation , er Tekken 1 på PS1. Unik moro som har brent seg fast på minnet! Sitte og trykke vilt på kontrollen som 9 åring og slå med mine eldre brødre, som ikke skjønte hvordan jeg greide å vinne. Dette har betydd alt for min spill interesse, jeg spiller forsatt daglig. Nå er jeg 29 år og har blitt den som ikke skjønner hvorfor de andre vinner med å trykke hysterisk på kontrollen når vi spiller Tekken 7. Gleder meg til å spille Playstationen resten livet!

 • Mikael2001
  sep 11, 2018 @ 17:53 pm

  Det må være når jeg fikk Ps4 konsollen til bursdagen min, og for første gang spilte FIFA på next gen. Fifa 14 er for meg det spillet jeg har de aller beste minnene fra.

 • Markus
  sep 11, 2018 @ 19:06 pm

  Min beste opplevelse må garantert være min første Fifa 14 kamp mot pappa.

 • Icexeon
  sep 11, 2018 @ 19:43 pm

  Mine beste minner med PS begynner med Pac-Man og Ratchet & Clank på PS2, to spill jeg brukte utallige timer på, deretter gikk jeg over til PS3 og ble dratt inn i Skyrim-universet, som jeg fortsatte når jeg oppgraderte til PS4. Mitt beste minne er kansje å spille gjennom Naughty Dogg sine spill, da desse alltid leverer. Både Uncharted serien og The Last of Us er spill jeg har gått gjennom utallige ganger.

 • Paulsen
  sep 11, 2018 @ 19:45 pm

  Beste minner er nok fra da jeg og broren min spilte GTA San Andreas og Manhunt på PS2. Senere har jeg noen kule minner fra da jeg og 3 kompiser satt på kinorommet til Geir Arne og spilte flere av Call of Duty spillene på PS3 på projektoren hans og banket snørra av de fleste vi møtte på nett og dannet min favorittklan som vi hadde holdt i livet i flere år etter. Glemmer heller ikke alle våre lange netter med Zombies på COD!

 • Lizzy
  sep 11, 2018 @ 19:45 pm

  Rayman på PS2, spilt av småbarna mine sånn at mamma kunne sove litt til

 • Skade
  sep 11, 2018 @ 20:14 pm

  Jeg hadde ikke playstation da jeg var liten, men kjøpte meg etterhvert en PS2 da jeg flytta alene og ikke hadde PC. Guitar hero og Shadow of the Colossus redda meg fra mange kjedelige kvelder! Men mitt beste minne er fra, fra senere, da jeg spilte gjennom The Last of Us, for aldri har et spill fått meg til å føle så mye, og jeg grein og lo og var redd og ble så satt ut av det spillet. Jeg vil så gjerne spille det neste, men jeg har ikke en egen playstation, så å vinne en hadde vert perfekt! 🙂

 • Sweetos
  sep 11, 2018 @ 20:20 pm

  Mars, 2005… første gangen jeg satt discen til Metal Gear Solid 3 inn i PS2’en min og startet kanskje tidenes beste spill. Satt klistra til skjermen i timevis. Herregud for en opplevelse. Historie, gameplay, lyd og stemning. Spillet hadde ALT! Tror ikke det er et eneste spill som har satt seg så godt som dette hos meg.

  Konsollene til Sony vil alltid høre hjemme hos meg, fra barndommen med PS1, til ungdommen med PS2 og PS3, og videre i livet med PS4, konsollene vil alltid ha en plass under TVen min. Utallige timer med underholdning gjennom nesten hele livet kan ikke gis slipp på, gjennom gode og vonde dager, med det nesten uendelige biblioteket kan man sette seg ned og drømme seg vekk. For forhåpentligvis vil det alltid være en PlayStation under min TV helt fram til jeg går i graven.

 • Tiny995
  sep 11, 2018 @ 20:35 pm

  Mitt beste minne må være å komme hjem fra ny skole uten venner å sette på sly cooper spillene når jeg var liten! Etter en lang dag på ny skole atter en gang var det veldig godt å komme hjem til noe kjent å gøy! Kunne bruke hele dagen på å spille sly, å når jeg hadde gjort alle oppdragene, startet jeg bare på nytt! De spillene ble desverre ødelagt pga mye bruk, men Ifjord fikk jeg sly cooper 2 og 3 av søsteren min til bursdag og julegave! Jeg jublet og mannen i hus måtte klare seg uten TV i flere mnd 😂

 • Steinefant
  sep 11, 2018 @ 20:50 pm

  Jeg har vært med fra begynnelsen, når jeg og brødrene mine fikk PlayStation til jul i 1995. Siden da har det vært utrolig mange fine spilløyeblikk, både sammen med brødrene, kompisene og alene. Det har vært på grensen til slossing når noen brukte samme kombo i Tekken, svetting over OL i Nagano, og sykt mange andre spill. Ufattelig mange når jeg tenker meg om. Mitt eget favorittøyeblikk var når jeg oppdaget gleden ved FF7, etter det hadde stått på hylla noen år. Hadde prøvd å starte et par ganger, men ble for utålmodig. Fantastisk spill.

 • Sanseth
  sep 11, 2018 @ 21:53 pm

  Originale Resident Evil på PS1. Var dritskummelt den gang. Og merkelig nok mangelen på memory card til å begynne med… Stoppet oss ikke fra å spille. Men ble sur da det begynte å lyne og min mor smått hysterisk forlangte vi skulle slå av. Good times. :p

 • SofusGirl
  sep 11, 2018 @ 22:42 pm

  Mens jeg har mange gode minner fra diverse playstation spill, som Until Dawn, Dragon Age, og Skyrim, må min absolutte favoritt være The Last Guardian. Jeg hadde så vidt sett litt av det og visste med en gang at det var et spill jeg kom til å elske. Så jeg kjøpte det. Og det var fantastisk. Frustrerende til tider, men så utrolig vakkert, og Trico er en fantastisk skapning. Det var en opplevelse og jeg elsket det. Da det var ferdig var det tårer i øynene mine. Jeg ble så glad i Trico, og den lille gutten man spiller som. Er spillet perfekt, nei, men for meg var ikke det nødvendig. Det var et nydelig spill, emosjonelt og estetisk. Det er enda et av mine absolutte favorittspill.

 • Krifs
  sep 11, 2018 @ 22:56 pm

  PS1 og Resident Evil på 90 tallet 😊

 • Folkvard
  sep 12, 2018 @ 4:11 am

  Mitt beste minne er vel da jeg først fikk PS1 av min far som han kom hjem med. Hadde aldri spilt noe annet enn Super Nintendo hos venner tidligere og fikk nå for første gang en maskin som jeg selv kunne spille på. Første spillet jeg noen gang spilte var Spyro 2. Husker at alle fargene og alt føltes helt uvirkelig, elsket det. Så mye at jeg forhåndsbestilte Spyro Reignited. Andre spill jeg elsket var Crash Team Racing og Crash Bash der man kunne spille 2-player med en kompis. Gode tider!

 • Hanky
  sep 12, 2018 @ 6:01 am

  Beste minne må nok være da jeg kjøpte min første PS. Det var en PS2 med Def Jam. Jeg fikk bare PS2en og spillet uten minnekort først. Så hver dag spilte jeg storymode, avsluttet,og måtte begynne på nytt neste dag…

 • Lloydlasse
  sep 12, 2018 @ 6:53 am

  Beste minnet er hele gjennomspillingen av Red Dead Redemption på PS3. Etter å ha knekt diverse småbein nede i foten ble jeg sengeliggende i flere måneder. Playstationen gjorde ventetiden ufattelig mye kortere, og ingenting var bedre enn å drømme seg bort på prærien.
  Playstation har alltid vært favoritt konsollen og ser frem til mange flere fine stunder.

 • Inro
  sep 12, 2018 @ 8:19 am

  PlayStation har vært en del av mitt liv helt siden jeg var liten. Det er derfor veldig vanskelig å kunne velge et spesifikt minne som skiller seg ut. Det er spesielt spillserien tilhørende Harry Potter som slo igjennom hjemme og som står som favoritt helt til den dag i dag. Men i nyere tider har spill slik som Skyrim, Tom raider og The witcher slått veldig an hos meg! Det var spesielt Tomb raider jeg tenkte på når dere spurte om spesielle minner. Jeg er personlig veldig glad i historie og eldre ruiner, og jeg husker enda da det ble vist en helt unik utsikt. Det var så vakkert at jeg stivnet og bare stirret på skjermen i flere minutter 😀 Det er slike øyeblikk som jeg synes er helt fantastiske med nye spill <3

 • Icandoit
  sep 12, 2018 @ 8:49 am

  Det jeg husker best er at jeg og pappa (vi var begge godt voskne) konkurrerte i WRC på Playstation med “split screen” Vi var så jevn gode på alle banene at det stod kun om ’10 dels sekunder mellom oss. Skal også sies at pappa ble med i en konkurranse i dette spillet som gikk over en del land i Europa, der han ble nr 1.

 • Cashmorgan
  sep 12, 2018 @ 8:51 am

  Mitt beste minne må være da jeg spilte Metal Gear Solid, det var en revolusjon og er spill som bare spiste timene…
  Det at du kunne snike deg gjennom spillet uten å gå amok å drepe alt som bevegde seg, var utrolig morsomt.

 • eisidisi
  sep 12, 2018 @ 9:19 am

  Mitt første minne med på må være da jeg satt på hybelen å spilte Resident Evil på hybelen å var livredd. Brukte alle pengene jeg hadde på å kjøpe maskinen, men har noen gode minner idag.

  • eisidisi
   sep 12, 2018 @ 9:26 am

   Glemte å si at FF7 må være det spillet jeg likte aller best, fantastisk mange timer er brukt på det.
   Har bursdag den 15 så hadde vært fint med en sånn super gave.

 • Proffpappa
  sep 12, 2018 @ 9:33 am

  Mitt beste minne må være når min kjæreste overrasket meg en Jul med Playstation One og jeg ble sittende første juledag med å slåss mot tyskere i Medal of Honor. Sleit litt med å rive meg løs for familiemiddag på kvelden.

 • TerraWatt
  sep 12, 2018 @ 10:36 am

  Største barndomsminnene var Ratchet and Clank og Sly, som jeg kan finne på å spille nå igjen per dags dato. Og jeg husker jeg var i ekstase da både Sly 3 og Ratchet Gladiator kom samme året 🙂

 • Dingyling
  sep 12, 2018 @ 11:16 am

  Av alle ting så er det Muppet-spillene jeg husker best. Muppet Monster Adventure og Muppet Race Mania tok opp mesteparten av fritiden min back then.

 • ragstein
  sep 12, 2018 @ 11:37 am

  Bilspill på playstation er mine og mine barn sine beste minner. jeg brukte playstation mer enn jeg brukte bilen nesten i kjøreopplæringen av dem. Det var tider. Kanskje jeg om ikke så alt for lenge kan starte opp kjøreopplæringen med mine barnebarn.

 • TaintedTali
  sep 12, 2018 @ 12:08 pm

  Mitt beste PS minne er uten tvil når vi først fikk konsollen i hus og utforsket hvilke spill som var tilgjengelige via en demo disk. Det var da jeg kom over Spyro The Dragon og ble helt forelsket! Husker ennå at jeg spilte gjennom det som var tilgjengelig på demo disken om og om igjen, helt til min mor kjøpte Spyro 2 til meg 😀 Spyro 2: Gateway to Glimmer er ennå favorittspillet nå i dag, og er megastor Spyro fan til det stadiet hvor jeg har Spyro art tattovert på armen!
  Gleder meg til Reignited Trilogy!!!!

 • Stigma83
  sep 12, 2018 @ 12:21 pm

  Mitt beste minne med Playstation . Hmm , med tanke på at jeg av enkelte årsaker ikke er så veldig mye ute på sommeren og når det er sol, så er minnene med Playstation mange , mitt beste minne må vel være mange timer med crash bandicot og wipeout , i nyere tid , så er det vel FIFA, gta og cod som har mye av tiden , så hadde vært helt supert å vinne denne konkuransen

 • Rikrdhuse
  sep 12, 2018 @ 12:29 pm

  Mine beste opplevelser fra Playstation må vell være fra Ps1 og Ps2 da jeg spillte mye Spyro og Crash Bandicot på Ps1. Når jeg spillte Ps2 var favoritt spillene mine Jack & Dexter og Final Fantasy ekte nostalgi. Har ikke opplevd særlig ps3 og ps4 det hadde vært moro å ta opp gammel hobby med konsoll 🙂

 • Klinf
  sep 12, 2018 @ 12:36 pm

  Det husker jeg veldig godt ja! 😂
  Første gang jeg spilte Playstation var på ungdomskolen.
  Det var en jente i klassen jeg ikke hadde turt å snakke med det første halvåret som sa hun hadde en “gammel playstation” (PS2 var den nye tror jeg den gangen) og at det var en bane på Crash Bandikott hun ikke fikk til…
  Jeg hadde ikke spilt Playstation før, var mer en Nintendo 64 person. Men jeg løy å sa at det kanskje var den letteste banen på hele spillet.
  Saumfarte nettet for info (før YT) og skjønte ikke så mye av noe. Da jeg kom på besøk for å vise henne hvordan det gjøres så endte naturligvis ikke det så godt…rent spillmessig 😉 Hun og jeg var sammen i 2 år, og jeg ble plutselig en Playstationfyr 😂
  You win some you loose some.

 • shadow79
  sep 12, 2018 @ 12:55 pm

  Mange spill som har inponert meg opp igjennom årene, men tror beste spillopplevelse må være Uncharted 1. Så rå grafikk, bra historie og oppgaver.

 • Kenneth3012
  sep 12, 2018 @ 12:59 pm

  Det første minnet fra Playstation er som 10 år gammel gutt på promperommet med Road Rash på en 20” tv. Var et helt magisk spill med musikk av Soundgarden mens man slo fra seg med kjettinger og balltre for å vinne race 👊😊

 • gjoviking
  sep 12, 2018 @ 13:18 pm

  Mitt beste Playstation minne er fra barndommen da vi var et guttegjeng i gata som brukte samles hjemme hos han som hadde ps1 å spille Tony Hawk Proskater. Vi studerte triksene vi kunne gjøre på spillet og gikk ut for å prøve det samme. Det var de færreste triksene som klarte å bli gjenskapt, men please ta meg tilbake til den tiden!

 • playstationisthebest
  sep 12, 2018 @ 13:34 pm

  Som de fleste som meg på 90-tallet så vokste jeg opp med Gameboy og PlayStation. Når jeg minnes tilbake som må jeg le fordi gud vet hvor mange timer jeg har brukt på den konsollen. PlayStation har hatt så sinnsykt mange ikoniske titler gjennom årene og jeg har hatt det utrolig moro i barndommen takket være dette fantastiske selskapet. Jeg husker spesielt mine dager med Sly 2, et fenomenalt spill. Venner kom på besøk for å spille selv om det var single-player fordi det var så genialt laget. Mitt favoritt-øyeblikk må være, vel det er egentlig flere, når jeg sniker bak vaktene og fisker ut mynter og nøkler av lommene deres. Det var så utrolig gøy å bare le hver gang og musikken gjorde det så utrolig mye bedre. Haha jeg elsker det spillet.

 • Tosbasi
  sep 12, 2018 @ 13:40 pm

  Mitt beste minne er fra de første fifa-spillene jeg spilte, fifa 09 og 10

 • hans
  sep 12, 2018 @ 13:57 pm

  Husker når jeg va liten så kom pappa hjem med en ps2 til meg og broren min. Va så gla den dagen. Kan fortsatt huske de 1000 timene jeg brukte på rayman, ratchet and clank og selvfølgelig GTA. Husker jeg brukte å spille disse spillene med pappaen min og min bror. De er de aller beste minnene mine. Har bare hatt playstation siden det og kommer aldri til å bytte konsoll, siden ps er min spillhistorie.

 • Dan
  sep 12, 2018 @ 14:06 pm

  Hva skal jeg si. Livet hadde ikke vært helt det samme uten Playstation.
  Jeg og mine bror fikk Playstation1 for første gang i Julegave første jula etter lanseringa av PS1. Husker spesielt godt SSX tricky😁
  Mange gode minner og laaaange kvelder.
  PS1, PS2, PS3 og PS4 har fulgt meg hele veien, og idag bruker jeg PS4 til alt. Spilling, film på DVD eller Netflix, hbo, viaplay, YouTube, ja ALT!
  Men nå begynner den virkelig og bli sliten da jeg har 1.generasjon av PS4 som er veldig mye men pent brukt.
  Men som student har man ikke akkurat mye å rutte med, så jeg har startet sparing, som jeg kanskje vil være ferdig med til jula 2019.
  Håper bare den gamle og trofaste slitern holder til jeg får råd til ny en gang.

 • gurvir88
  sep 12, 2018 @ 14:43 pm

  Første spillkonsoll jeg fikk var PS1 da jeg var liten. Da ble det crash bandicot for alle penga og siden har jeg aldri klart å spille på andre konsoller. Da jeg kjøpte siste uncharted og Crach bandicot var en del av spillet kom alle mine barndomsminner fram igjen. Det var et øyeblikk jeg aldri glemmer.

 • steen_jadd
  sep 12, 2018 @ 15:30 pm

  Etter å ha skaffet PS3 på lanseringsdagen hadde konsollen en noe treg start rent spillmessig. Etter flere uker med utsettelser fikk jeg endelig The Elder Scrolls IV tilsendt, og gledet meg til å prøve spillet så mange snakket om. Opplevelsen da jeg kom ut av fangehullet og ut i den enorme, vakre og mektige åpne verdenen glemmer jeg ikke med det første. Grafikken var helt rå der jeg stod uten helt å vite hva jeg skulle ta meg til først.

 • PowerGun
  sep 12, 2018 @ 16:14 pm

  Mitt beste playstationminne må være første gang jeg spilte God of War på ps2. For det første var jeg og kompisen min alt for unge til å spille det, noe som gjorde hele opplevelsen MYE mer spennende. I tillegg var det helt sjukt å nærmest bli kasta inn i den voldsomme boss fighten mot hydraen så fort discen starta å spinne i ps2’en. Det var herlig brutalt og var definitivt noe som fikk haka på to13-åringer til å deise i bakken og bli der. For ikke å snakke om minispillet vi oppdaget litt senere i spillet, haha. Herlige minner!

 • seigman
  sep 12, 2018 @ 19:04 pm

  Definitivt første gang datteren min og jeg spilte Playstation spill sammen for første gang. Spillet var Lego Star Wars: The Video Game og hun var knapt 3 år gammel. Siden ble det mange familiekvelder med nesten samtlige av Legospillene som ble gitt ut, og man gikk gjennom mange utslitte konsoller. Etter hvert vokste hun selvsagt vekk fra interessen for spill helt til GTA5 ble gitt ut, og som var så bra at alle i husholdningen ble hektet og var samlet rundt konsollen igjen regelmessig i nærmere 1 år. GTA5 skulle forresten vært gitt ut i en ikke-voldelig barneutgave, for et bedre spill for barn og ungdom å lære litt om hva en bør og ikke bør gjøre, finnes nesten ikke😁.

 • Makari
  sep 12, 2018 @ 19:39 pm

  Mitt beste PS minne var når jeg spilte twisted metal med kompiser hjemme hos meg. Kunne spille i timesvis i dette fantastiske spillet. Som også var min første COOP opplevelse det var helt magisk

 • paavam
  sep 12, 2018 @ 19:49 pm

  Beste PlayStation minne må være alle de hundrevis av timene som gikk med til å spille med venner i modern warfare 2❤️

 • GudM
  sep 12, 2018 @ 19:54 pm

  Hei og hopp!
  Et av de desidert beste Playstation-minnene jeg har hatt var da vi endelig var gamle nok til å få spille Tekken på Junior-klubben (vår lokale fritidsklubb). Oppstartslyden til PSX-konsollen sitter godt planta som et lydminne i hodet, og jeg husker godt hvor stor overgangen var fra Sega Mega Drive og til PSX når det kom til grafikk. Vi fikk rett og slett bakoversveis (i retrospekt kan det nok tenkes at bakoversveisen egentlig kom av ekstreme mengder med den utrolig populære hårvoksen; DAX-wax) første gangen vi startet opp konsollen og satt igang Tekken for aller første gang. God sosialisering med gjevngamle venner og veldig mange artige og intense matcher er det jeg husker aller best 🙂

  Tekken har siden den gang fulgt meg og et par av mine barndomsvenner gjennom oppveksten fra Tekken 1 til siste versjon på PS4, jeg har fortsatt ikke tatt meg råd til PS4, til tross for at 4 er lykketallet mitt 😉

  Mvh Mads Gudem

 • Trond Martin
  sep 12, 2018 @ 19:56 pm

  Pappa hadde fått med seg en PS fra jobb tur i Italia, før den var lansert i Norge! Og når alle gutta i nabolaget satt samla og spilte demoer, Crash Bandicot, Tekken og Wipeout, er veldig gode barndomsminner!
  På PS 2 var jo FIFA, Tony Hawk og GTA San Andreas det store, og på PS 3 tror jeg kanskje jeg har hatt mest glede av GTA 5, Red Dead Redemption, og Call of Duty!
  Men jeg må dra frem når jeg hadde lagt hjemme fra skolen ett par uker å vært syk, eneste jeg orka når ikke jeg sov var å spille Cool Boarders 3. Og etter dager med øving naila Big Score etter Big Score ned over Big Air løypa…. Glede!!!

 • Lavois
  sep 12, 2018 @ 20:22 pm

  Mitt beste playstation-minne er å få spille tekken 3 ilage min storebror og hans venn.
  De satt mye å spillte og iblandt fikk jeg være med. Til mammas fortvilelse. Det var litt for mye slåssing.
  Når broren min sluttet å spille lot han playstationen stå på tv-stua og jeg grep sjansen til å spille tekken tre.
  Gon og Eddy var to av mine favoritter. Nesten alle var det.

 • pondushomer
  sep 12, 2018 @ 21:07 pm

  Min beste opplevelse med PlayStation er med spillet Oddworld: Abe’s Oddysee. Det var så annerledes og unikt, og med humor. Jeg spilte dette til jeg sleit ut kontrollen min og drømte om denne skapningen hver natt i en lang periode.

 • larsod
  sep 12, 2018 @ 21:11 pm

  Mine beste minner med PlayStation må være enten alle dagene/nettene med Nightfire multiplayer/splitscreen. Eller året jeg mistet til Skyrim etter videregående!

 • JumpyWizard
  sep 12, 2018 @ 21:13 pm

  Det skal godt gjøres å velge bare et PlayStation minne! Men jeg husker det som om det var i går; den dagen min far kom hjem med PlayStation og Gran Turismo. Vi satt hele familien og spilte for tur, jeg forelsket meg i å skaffe meg nye førerkort og kjøre endurance race! Favorittbanen var Autumn Ring, og favorittbilen var den gule Mitsubishi 3000R! Den var helt rå! Arh, nostalgi på høyt plan! Bootskjermen til PlayStation 1 har en fast plass langt inne i hjerteroten for å si det slik!
  Reisen jeg har hatt med PlayStation siden dette første minnet har vært noe jeg er glad jeg ikke er foruten, 19 år med med sjarmerende og actionfylt underholdning, med spill som har definert den spillverdenen vi kjenner i dag. Jeg føler meg faktisk heldig som har fått vært med på denne reisen, og gleder meg til de neste 19 årene.

 • toveel
  sep 12, 2018 @ 22:26 pm

  Mitt beste minne er når jeg og nevøen min spilte tekken på min gamle grå playstation og jeg knuste han hver gang uansett hvilken karakter han brukte.
  Han gikk da hjem å lærte seg alle cheat codes til Eddie karakteren for da var han sikker på at han skulle slå meg. Men jeg knuste han igjen å jeg kunne ingen koder. Trykket bare vilt på kontrollen! Etter det har han alltid nektet å spille tekken med meg😂

 • Kimmster
  sep 12, 2018 @ 22:43 pm

  Call of Duty Black Ops med kald krig, mener jeg kjørte U2 og var JFF Kennedy i Zombie mode, oppdaget et arkade spill i spillet. Det beste med spillet var multiplayer sammen med med venner og to Ps3 med skjermer i samme rom mot resten av verden på mørke kvelder på høst i helgene. Jeg vil også tilføye COD 4 Modern Warfare og Black Ops 2 på listen, som til sammen var de tre beste spillene i Call of Duty seien.

 • Krisma93
  sep 12, 2018 @ 23:47 pm

  Dei beste minnene med PS, er når eg og vetlebroren min spelte 2-player på Ratchet Gladiator på PS2en som me hadde fått til jul når me var yngre. Me kunne krangle så busta føyk, men når me satte oss ned for å samarbeide på det spillet så skulle ein ikke ha trudd at me var noko anna enn bestevennar. Nå når ein er voksen og flyttet ut er det dei gongen me hadde det kjekt med å spele i lag ein ser tilbake på og husker best, ikkje alle gongane me krangla og slost oss i mellom.
  Siden den gongen har det vorte mange nye minner med speling i lag, både på PS2 og PS3.

 • synnen
  sep 13, 2018 @ 8:47 am

  Mitt beste playstationminne må være Sly 3. Var på hytta i en alder av 15 og fikk helt dilla på spillet til broren min, Sly3. Lillebroren min som egentlig var grunnen til at playstation ble med, fikk ikke spille mye i løpet av den uken 🙂

 • AndreUnited7
  sep 13, 2018 @ 9:34 am

  Mitt første og beste Playstationminne er første gang jeg spilte Crash Bandicoot 3 Warped hos en kamerat. Jeg hadde ikke Playstation selv den gangen og var derfor ofre på besøk hos min kamerat for å spille. Når jeg så omsider fikk en Playstation til bursdagen, skaffet jeg meg rask Crash Bandicoot 3 og fikk endelig spilt igjennom hele spillet fra start til slutt! Et stykke fornøyd guttunge var jeg da!

  Gode minner! 🙂

 • Damagex2
  sep 13, 2018 @ 11:51 am

  Min første Playstation erfaring var fra RPG spillet «Suikoden II» noe i samme stil som ff7

  Jeg brukte 106 fantastiske timer på å runde spillet, når jeg begynte kunne jeg knapt engelsk, når jeg var ferdig var jeg flinkere enn læreren min. Vil takke min bror for å introdusere meg for spill, teknologi som er grunnlaget i alle mine interesser.

  Takk og håper å høre fra dere 🙂

 • KGB
  sep 13, 2018 @ 11:59 am

  Etter at en kompis av min far, som på 90-tallet, pleide å ta med seg Playstation i en stresskoffert hver gang han besøkte oss, har jeg hatt utallige minneverdige Playstation-opplevelser. PaRappa the Rapper, Soul Blade og ikke minst Micro Machines der du nærmest arkebuserer dine barndomsvenner på et biljardbord. Men, det er et spill og én spillkarakter jeg aldri kommer til å glemme. Et spill som gaming-glade folk enten elsker eller aldri har hørt om; Syphon Filter. Minnene om den hjulbeinte Gabe Logan og de blodtørstige og effektive skarpskytterne sitter fortsatt godt i minne. Somalske pirater og heltidskriminelle i Bangkok har alle fått besøk av denne Gabe Logan. Til deg som fortsatt har vanskeligheter med å danne et klart bilde av denne mannen, se for deg en liten heksegryte av Lara Croft, Nathan Drake og et hint av James Bond satt i en spillverden full av fiendtlige styrker, ventilasjonssjakter og Dragunov-rifler. Jeg har ventet i over ti år på en oppfølger, og den dagen den kommer, så vet dere som leser dette at det er i hvert fall én person som kommer til å storkose seg med spillet.

 • Firstsonofjonb
  sep 13, 2018 @ 12:53 pm

  Beste minnet er Resident Evil på PS1, spilte hos en kompis og hadde alltid lyset av. Vi kom oss ikke videre i spillet og gikk alle ganger og rom frem og tilbake. Begynte å bli frustrert og ukonsentrert men fortsatte letingen. Vi går inn i et rom vi har vært x antall ganger fra før, men denne gangen braser det et %&&%#¤ monster gjennom ene glasset. Jeg har aldri blitt så skremt noen gang. På med lys, spill på pause og noen minutter med å prøve stresse ned hverandre. Glemmer det aldri!

  Av nyere spill må første gangen jeg spilte Skyrim på PS3 trekkes frem. Første gangen jeg tuslet rundt i det universet var det så spektakulert og flott at kona lurte på hva det var som gjorde at jeg gliste så voldsomt til skjermen.

 • endrekri
  sep 13, 2018 @ 14:10 pm

  Ett av mine første og beste playstation- minner var da jeg kjøpte Tekken 3 til Ps1 og kunne invitere kompiser over for å spille. Deretter velge Eddy som karakter og bare slå på alle knappene samtidig og knuse de andre! Var da jeg fant mitt indre vinnerinstinkt.
  Har hatt alle playstation’ene gjennom tiden og har vært en måte å unnslippe alt på! Istedenfor å sette seg ned med en bok, så kan man forsvinne inn i Metal gear solid eller Last of us! I tillegg så har det vært en viktig sosial arena for min del. FInnes ikke noe bedre enn å invitere kompiser med på tekken eller mortal kombat

 • silentfox90
  sep 13, 2018 @ 17:54 pm

  Da min kammerat og jeg var 6 og 8 år gammle hadde hans 10 år eldre store bror kjøpt resident evil til ps1. kameraten min og jeg tjuvlånte spillet, slo opp et telt på soverommet, plasserte tven helt i teltåpningen og spilte RE. Vi skjønte vel egentlig lite av dette spillet på den tiden, men Jævla skummelt var det. jeg turte ikke å sove alene på mitt eget rom frem til jeg ble 15 år, måtte dele rom med min bror.
  I dag er jeg stor resident evil fan og jobber med døde.

 • Itsbawwz
  sep 13, 2018 @ 19:57 pm

  Min interesse for gaming ble vekket opp en kald november dag i 97, hadde akkurat stått opp, fordi min bror hadde vekt meg og ønsket å spille med meg. Han la ut to spill på bordet, og ba meg bestemme hvilket spill vi skulle spille. (Wipe out-FF7). Til tross for at jeg pekte på Wipeout, så insisterte broren min på at vi heller skulle spille Final Fantasy, og det tok ikke lange tiden før jeg ble hooked! Og slik startet mitt eventyr med Playstation. Beste øyeblikket mitt må være når jeg endelige nådde “One winged angel” og musikken startet! Det skled frysninger nedover ryggen min, musikken var så velkomponert og egnet til den nest siste kampen i spillet, at du nesten følte at du var der selv!:)

 • sep 13, 2018 @ 20:44 pm

  Tekken 2 på en herlig flott Playstation. Brukte mange flotte timer og dager med venner på det spillet

 • Kaspar Matias
  sep 13, 2018 @ 21:43 pm

  Mitt beste ps4 minne er da jeg og min lillebror kjøpte ark Survival evolved. Vi spille i mange timer, hver dag i flere uker. Vi bygde svære baser og temmet de fleste dinosaurene.
  Vi spiller enda en gang iblant men broren min er som regel opptatt med fortnite eller overwatch…

 • JaceJohR
  sep 13, 2018 @ 23:16 pm

  Mitt beste minne/minner med PlayStation er fra da jeg var ganske liten og satt i stua og så på at broren min spilte. Jeg fikk lov til å prøve litt, men jeg var veldig dårlig, så det var morsommere å sitte og se på. Jeg hadde et favoritt spill(rart når man nesten ikke spiller, jeg vet) og pleide å spørre om broren min kunne spille det(hvis ikke kunne det hende jeg gikk og gjorde noe annet…) Jeg liker fortsatt det spillet(selvom jeg ikke helt husker navnet) og vil prøve det igjen. Crash Bandicoot tror jeg spillet het(husker ikke helt siden det er ganske mange år siden)

 • bjorgve
  sep 14, 2018 @ 7:36 am

  Da jeg gikk i 1. eller 2. klasse dro jeg nesten hver dag over til nabogutten Kristian for å spille ‘Disney’s Hercules’ på PS1. Dette var starten på å dra fra skolen for å spille PlayStation til i dag der vi treffes etter jobb for å spille PlayStation sammen.

 • elinem
  sep 14, 2018 @ 8:23 am

  Mitt beste PlayStation minne må være fra barndommen. Jeg spilte Crash Bandicoot hos en i klassen, og etter den dagen ble vi gode venner. Husker spesielt godt hvor gøy det var å ha med lillebroren – han fikk en konsoll som ikke var koblet til, men koste seg som bare det vel uvitende om at det var jeg som spilte for han. Gode tider.

 • erikperik
  sep 14, 2018 @ 8:35 am

  Mitt beste minne er fra da jeg var på hytta til fetteren min i sommerferien. Vi badet, fisket og koset oss på dagen når det var fint vær og etter middag var det rett opp på hemsen og spill playstation. Husker vi spilte final fantasy 7 til langt på natt så tante måtte komme opp og kjefte på oss flere ganger før vi til slutt klarte å legge oss.

 • proxycast
  sep 14, 2018 @ 9:09 am

  Ratchet and Clank (PS2) 2002. Var 12 år og spillet blew my mind fra start til slutt. Det toppet seg da jeg endelig fikk tak i R.Y.N.O. Fantastiske karakterer og god humor gjennom hele storyen. Runda spillet sikkert 20-25 ganger. Er overbevist om at fraværet av norsk-dub av spill på den tiden resulterte i at jeg naila engelsk på ungdomsskolen og videre i livet. Ratchet and Clank bidro veldig. Sitter stadig å ser på gamle gameplayvideoer på YouTube. For ikke å nevne remaken som kom i 2016. Insomniac games ftw!

 • sigge
  sep 14, 2018 @ 9:26 am

  mitt minne om PS maskina er veldig rar. Jeg var ikke en PS fan men mer en xbox fan. Men da jeg fikk prøve ps3, så gikk det mer over ifra xbox til PS.
  Grunnen var egentlig at med PS kunne jeg spille av Blue Ray og koble meg til litt forskjellige ting på maskina.
  Gled mer og mer over og ble da betatt av PS, siden den var enkelt og ingen forstyrrende elementer, som Xbox hadde.
  Så ble jeg sittende i timevis og spille Burnout Paradise 😀 ågud som jeg elsket det spillet.
  Så nå sitter jeg med en PS4 som brukes til spilling og litt film. Er stor fornøyd og glad

 • Kark-Jocke
  sep 14, 2018 @ 10:46 am

  Mitt første playstation spill var også mine beste playstation minner og det spillet het Resident Evil 1 og jeg var bare 7 år gammel, når jeg spilte det. Må ikke tro at jeg har fryktelig foreldre og tro at de ga meg låv å spille det nei nei nei… Jeg spilte det, når de ikke var hjemme og de viste ingenting om det før senere. Det var det mest skremmeste spill jeg noen gang hadde spilt, men det var også det mest spennende spille jeg noen gang hadde spilt når jeg var liten.

  Det er også grunnen til at jeg startet å spille alle type zombie spill senere i livet og fant utrolig mange gode venner som var med. Selv idag så sitter jeg og spiller de nye Resident evil spillene og andre også som har zombier i dem.

 • oyvindlan
  sep 14, 2018 @ 11:34 am

  Mitt beste minne må være den dagen jeg tok fri fra jobb for å sitte ute i regn og vind for å kjøpe Playstation 4 på lansering. Jeg gikk rett hjem og puttet inn Killzone Cd-en og spilte i strekk til dagen etter. Dette må gjentas når playstation 5 kommer 😀

 • MissBangen
  sep 14, 2018 @ 13:04 pm

  Jeg tror jeg må si da jeg og lillebroren min spilte Croc på playstation 1 hos pappa når vi var små. Det var en kul måte å bonde på for meg og lillebroren min, og vi har eid og spilt alle spillkonsoller og masse spill siden da. Første gangen jeg spilte Soul Reaver på ps2, og dark chronicle også – jeg forelsket meg helt i spillene, og spiller dem fortsatt med jevne mellomrom. Call of Duty Zombies er også et av mine favorittspill, også selvfølgelig Final Fantasy.

 • chrihal
  sep 14, 2018 @ 13:45 pm

  Mine beste playstation-minner går tilbake til barndommen. Mine kompiser og jeg brukte mange timer foran TV-skjermen helt fra vi var 7-8 år. I de tidligste år var Crash Bandicoot en favoritt, og målet var alltid å runde spillet og få med alt. Når vi gikk i 6-7 klasse på barneskolen fikk vi en ny klar favoritt. Da hadde vi alltid et samlingsted etter skolen der vi spilte James Bond 007: Nightfire, på splitscreen. Vi spilte 4 stykk sammen, og det var alltid stor konkurranse! Dette er mitt beste minne!

 • LocoCoco
  sep 14, 2018 @ 14:00 pm

  Mitt beste minne var fra UFO: Enemy Unknown, (spilte på playstation 1 med mus). Var sluttscenen som var filmatisert og var skikkelig kult. Har spilt UFO på PC dog ingen sluttscene.

 • Jarra79
  sep 14, 2018 @ 14:45 pm

  Mitt første og mest intense playstation minne var når jeg stod utenfor Akers Mic (finnes ikke lengre) og så på en PS1 konsoll som stod framvist inne i et plastmonter. Det var koplet til en 28″ Salora tv (merket finnes hellerikke lengre tor jeg).
  Og det var Tekken som var spillet man kunne teste. Jeg hadde aldri sett slik grafikk før. For ikke å snakke om lyder o.s.v.
  Dette blåste meg helt av banen den gang. Hvis jeg ikke husker helt feil så var dette rundt juletider i 1994.
  Og jeg fikk en ps1 konsoll med tekken til jul. Etter den tid har jeg vært hekta på Sony playstation.
  Og har brukt ALT for mange timer på Tekken serien.

 • Kristine
  sep 14, 2018 @ 15:50 pm

  Mange gode PS minner 😊
  Jeg var seint ute i gamet og fikk meg ps2 sent i dets levetid. Fikk masse gode spilltips ifra venner og bekjente. Final fantasy, Ratchet&clank, Primal, .hack seriene. En av mine personlige favoritter var Beyond good and evil. Og ta ned førstebossen der var stort.
  Elsker humoren i det spillet.
  Gleder meg til det kommer en oppfølger.
  Det har gått altfor lang tid.

 • dicte
  sep 14, 2018 @ 17:03 pm

  Mitt beste minne: tilbake i 1996…storebror og jeg brukte lørdagsgodt-pengene på å leie PS1 og Mickey Mania HVER helg! Helt til han endelig hadde gått nok avisrunder og jeg alt mulig av husarbeid til å spleise på vår første boks:) da var det seff FIFA, teken og spyro som tok først plass i hyllen… Mickey Mania hadde vi jo rukket å spille gjennom noen ganger allerede… jeg får fortsatt en egen følelse av å tenke tilbake på spenningen og gleden vi hadde fra vi kom hjem fra skolen og løp opp til videokiosken, og visste det ville bli 2 dager med gaming 😀

 • Bombo Gaming
  sep 14, 2018 @ 18:42 pm

  Vell, jeg har ingen play staysion men en venn av meg har. Jeg husker at jeg altid ble med han hjem fra skolen også sneik vi oss godteri og spilte skylanders. Jeg husker att vi lo oss i hel av masse ting og lagde ett bra vennskap.
  Men siden jeg ikke har penger til en play station håper jeg på at jeg kan vinne… (som jeg tviler på)

 • osman
  sep 14, 2018 @ 18:49 pm

  det beste minnet er nok da jeg ga ps til min lille nevø, han elsker å spille fifa.

 • Olli91
  sep 14, 2018 @ 19:00 pm

  Mitt beste Playstation minne må definitivt være de utallige timene min kompis og jeg spilte splitscreen på Star Wars Battlefront 2 på PS2. Var på overnattinger hos hverandre stadig vekk og satt oppe til langt på natt og spilte Battlefront.
  Gode tider.

 • pidi88
  sep 14, 2018 @ 19:02 pm

  Det må nok være da jeg spilte shadow of the colusses på ps2 og tok den siste bossen og folke en helt syk mestrings følelse

 • Xzarts
  sep 14, 2018 @ 19:18 pm

  Har vel ikke et spesifikk minne.
  Men alle de Timene jeg og brødrene mine
  Har Brukt på Tekken, Et spill vi alle likte godt. Gode minner jeg aldri glemmer.
  Med Slåssing, grining og jubling.

 • PrinsesseStella
  sep 14, 2018 @ 19:18 pm

  Det er så mange fine minner, til tross for at jeg aldri har eid en Playstation (!) 🎮 – det er kanskje på tide? 😅🤞🏼 Crash Bandicoot 🦊 Råkjøring på GTA 🏍️🚗🚓 SingStar med gode venner 🎤👫👬👭 Ssx 🏂 Så mye å velge mellom.. Det hadde vært fint å få lage noen nye minner 😊🍀

 • Iskrem
  sep 14, 2018 @ 20:46 pm

  Ønska meg en PS4 så jeg fikk en Xbox…

 • g-n-b
  sep 14, 2018 @ 20:51 pm

  Mitt beste Playstation-minne er første gangen jeg spilte Colin McRae Rally når jeg kjørte i de finske skogene. Hadde aldri opplevd ett spill som kunne gi så mye spenning og adrenalin kick som dette.

 • Adeleheiberg
  sep 14, 2018 @ 21:14 pm

  Første minnet mitt er da jeg arvet den gamle PS1 av min onkel og spilte Spyro <3

 • kattenks
  sep 14, 2018 @ 21:45 pm

  Mitt beste minne er da jeg på min 8 årsdag endelig fikk de gildeste av de gilde, en PlayStation 2. Dette var ikke en typisk gave til en jente på 8 år men hadde mast så mye på nære og fjerne at de måtte bare bukke under. Mitt første spill var Need for Speed som jeg sikkert runnet 4 ganger.
  Hvis jeg må velge et annet minne var det vel å slå den ultimate bossen i Ratchet and Clank på PS2, som verken min bror eller søkenbarn klarte.
  I dag, 12 år senere er jeg en flittig spiller av Skyrim som er en av mine desidert favoritter og Fallout som bare er fantastisk.
  Har ikke det største budsjettet til spill så hadde satt pris på den grafikken og spillopplevelsen som PlayStation PRO definitivt hadde gitt meg.

 • Noddulf
  sep 14, 2018 @ 22:43 pm

  Ratchet & Clank ps2 😀 Good times!

 • sep 14, 2018 @ 22:45 pm

  Må være når jeg fikk prøve spurte for første gang hos min onkel . Det feteste spillet ever.
  Den lille dragen gikk rett i hjerte mitt PG forble der . Hender enda at jeg spiller litt spyro sammen med damen. Gode kvelder

 • sep 14, 2018 @ 22:48 pm

  Må være når jeg fikk prøve spyro for første gang hos min onkel . Det feteste spillet ever.
  Den lille dragen gikk rett i hjerte mitt Og forble der . Hender enda at jeg spiller litt spyro sammen med damen. Gode kvelder

 • hultis
  sep 15, 2018 @ 1:37 am

  Tekken 3, Playstation 2. Ga meg mye, ingen slo meg når jeg spilte med Yoshimitsu 🙂 En bekjent av meg var bombesikker på at han knuste meg i det spillet – ekstra selvsikker som han var på et vorspiel, hvis jeg slo han 1 av 10 ganger skulle jeg få en hel del slant penger av han. Enkelt tenkte jeg. Jeg knuste han 10 av 10 matcher og kvelden ble helsvart for han (og jeg fikk betalt byturen min etterpå 😀 )

  Good times! 😛

 • tobiasbekk
  sep 15, 2018 @ 1:48 am

  Det beste minnet er definitivt da jeg første gang møtte den første giganten i Shadow of the Colossus! Siden den gang jeg spilte det på PS2 fram til den dag i dag, har jeg alltid sett fram til å sette meg ned med playstation for å fortsette å skape gode minner! Playstation har vært en del av livet mitt så lenge jeg kan huske. PS2 var med meg som barn, PS3 som tenåring og nå PS4 som ung voksen. Alle konsollene har gitt meg mange gode minner, styrket vennskap, og har blitt en del av meg og mitt liv.
  Playstation har vært den perfekte konsoll for min spillinteresse, ettersom den tilbyr alt av spill og har holdt meg gående som gamer, og vil det i mange år fremover i tid!

 • ANON22222
  sep 15, 2018 @ 4:26 am

  PlayStation vil alltid være noe spesielt for oss som vokste opp med det. Opplevde først PS når mamma fikk ny kjæreste. Han hadde PlayStation 2. Han hadde vel ikke så mange “barnevennlige” spill så det ble vel noen runder med Fifa i starten. Fifa World Cup 2002, der man forsatt kunne tackle keeperen (det var alltid gøy).

  Husker fortsatt den dagen han sa meg og min bror kunne få ett eget spill. Vi landet på Ratchet & Clank og glad for det. Beste spillet jeg noengang har opplevd. Men! Vi fikk bare lov til å spille på Lørdag og Søndag. En lørdagskveld med R&C var perfekt for en 8 åring. R&C 2 ble også oppslukt. Eller så var spill som Star Wars battlefront, GT3,4, NFS & FIFA serien populære spill den gangen. Buzz var vel også populært en periode. R&C står forresten fortsatt på hylla.
  Må heller ikke glemme lyden av å starte ett spill.

  Eller så gikk jeg videre til PS3 Slim noen år senere, der jeg fikk kjøpt en pakke med Battlefield BC2. Var overlykkelig da fyren i kassa godtok at jeg var 15 og ikke 16, som var aldersgrense. Fikk også snik kjøpt GTA 4. Det vil alltid være en klassiker. MW1 var også et godt minne. GT5 ble det også mange mange timer i etter jeg fikk det til jul 2011. PS3 var en tid jeg spilte ekstremt mye, var på 24/7. Ble teknisk sett bare skrudd av når den crashet, typisk varme sommerdager.
  Kort konklusjon, R&C på PS2, BC2 på PS3.

 • Marit
  sep 15, 2018 @ 8:03 am

  Mitt beste minne med PlayStation må være da jeg skulle prøve å spille for første gang med kjæresten min. Jeg ble veldig hekta, sæ vi spillte hele helgen. Den siste kvelden da jeg vant til slutt satte han seg ned på kne og fridde til meg. Jeg er veldig sikker på at han fikk ut fingeren fordi han haddefått meg til å elske PlayStation. Hadde vært en så utrolig fin gave dette her som jeg kunne overrasket han med.

 • KrizzNo
  sep 15, 2018 @ 9:02 am

  Har mange gode minner med playstation. Noen av de beste må være når jeg og min lillebror i tidlig alder (les: begge på barneskolen) satt våken mye lengre enn vi fikk lov å spilte need for speed underground 2! Spenning i spillet, samarbeidet med min bror og frykten for å “bli oppdaget”😅

 • Vepo
  sep 15, 2018 @ 11:52 am

  Det må være den jula når meg og lillebroren min fikk ps2 med FIFA og wrc til jul. Ble sittende å krige i FIFA helt fram til den dag idag, hvor vi tar oss en kamp i ny og ne.

 • solaris3
  sep 15, 2018 @ 17:15 pm

  Har hatt alle Playstation-konsollene og har alltid vært ekstremt opptatt av de japanske RPG, Fighting, Adventure.
  Men et av mine bedre minner er fra et spill jeg aldri trodde jeg skulle like; SSX på PS2.
  Jeg spilte dette sammen med en gjeng og møtte en trivelig kar som skulle vise seg å bli min bestevenn i mange år. Slikt glemmer man sjelden.

 • hostplayer
  sep 15, 2018 @ 21:19 pm

  Hmm, beste minnet mitt med playstation vil være det at jeg i første omgang fikk en ps3 for første gang. Vi har hatt en ganske dårlig økonomi i familien siden jeg var liten og aldri hatt ps2, ps1 eller psp som engang var inne en tid. Jeg hadde alltid ønsket meg Playstation av noe slags. En dag kommer jeg hjem fra skolen og går inn på rommet og ser der ligger det en pakke på sengekanten min. Åpnet så opp og fikk en tåre rett og slett. Der låå det en ps3 med ratchet and clank spillet og jeg løøp til mamma for og si hva er dette ? Og hun med tårefylt øyne sa dette fortjener du selvom du har ønsket deg det lenge og vi ikke kunne få til dette men vi har gjort vårt beste og spart i nesten 1 år nå og fått dette til. Husker den dagen såå godt, jeg satt til midnatt og spilte og hele familien var der og vi spiilte og spilte

 • Infinitywind
  sep 15, 2018 @ 21:26 pm

  Det morsommste og mest følelsesladdede må faktisk ha vært chrash bash. Og ikkje bare fordi eg gikk i 2.klasse og misforstod at det het “kræsj bæsj” Tok det til og med på skolen fordi jentene i klassen umulig trodde ett spill kunne hete kræsj med bæsj. Da fikk eg selvfølgelig bare dette svaret: “At du gadd å ta det med på skolen” Eg ble sjokket for at eg hadde jo helt rett og vi hadde diskutert dette lenge. Så gidder de ikkje å se på spillet engang. Eg innså forresten også senere at stavelsene var litt forskjellige… Men ja nok om det. Noe av det beste med spillet var at det var så mange forskjellige måter å spille på og det som gjorde det så “fett” (som vi sa i barndommen) var at man kunne spille flerplayer med venner. Fra å sitte i “koppebil” med full fokus til hyperaktiv “knappeknusing” for å komme raskest i mål. Det var så mye latter og galskap at selvom det ikkje var det mest gjennomførte spillet, ble det allikavel noen av de beste spillminnene i livet mitt.

 • Infinitywind
  sep 15, 2018 @ 21:32 pm

  Så eg hadde litt for mange tegn, så kutter teksten litt.
  Det morsommste og mest følelsesladdede må faktisk ha vært chrash bash. Og ikkje bare fordi eg gikk i 2.klasse og misforstod at det het “kræsj bæsj”. Noe av det beste med spillet var at det var så mange forskjellige måter å spille på og det som gjorde det så “fett” (som vi sa i barndommen) var at man kunne spille flerplayer med venner. Fra å sitte i “koppebil” med full fokus til hyperaktiv “knappeknusing” for å komme raskest i mål. Det var så mye latter og galskap at selvom det ikkje var det mest gjennomførte spillet, ble det allikavel noen av de beste spillminnene i livet mitt.

 • Kurt
  sep 15, 2018 @ 22:58 pm

  Playstation 2 + Burnout 2 + Romjul. Beste Playstation minne er nok romjula med familien og Burnout 2 på loftet i barndomshjemmet for flere år siden. Til og med godt voksne som vanligvis ikke spilte tv-spill ble hekta på dette racing spillet. Utrolig gøy. Playstation 1 va den konsollen som vekket spill interessen min igjen etter Commodore 64 og Amiga tiden var over. Siden da har det vedvart og foreløbig toppet seg med Playstation 4 som er en vanvittig solid jobb fra Sony.

 • half6
  sep 19, 2018 @ 11:03 am

  Å endelig drepe Skorpion bossen i Final Fantasy X for å så finne ut at det er noe som heter Sphere Grid hvor man kan levle opp figurene.

 • JumpyWizard
  sep 19, 2018 @ 13:33 pm

  Ble ikke meg denne gang, gratulerer til den heldige!

 • Zorfog
  sep 20, 2018 @ 16:50 pm

  Må være da jeg slo spesialopratøren på jobben i Fifa 18 med et lekkert skudd fra rundt 25 meter. Da hadde vi diskutert lenge om hvem som var best i Fifa, og jeg føler jeg satt punktum med dette skudde.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.