Vinn «Predators»-billetter og filmeffekter!
0

Vinn «Predators»-billetter og filmeffekter!

jul 09 Spill.no  

Konkurransen er avsluttet! Vinneren ble krispo123.

«Predator» er kanskje redaksjonens favorittfilm med Arnold Schwarzenegger, og siden da har det brutale romvesenet dukket opp i flere filmer og dataspill. Nå skal fiskefjeset nok en gang opp på det hvite lerretet i filmen «Predators», og da føler vi i Spill.no for å gi bort både kinobilletter og filmeffekter som vi har fått fra filmdistributøren Fox.

Flere vinnere

Filmen har premiere i Norge 6. august, og hver uke frem til da vil vi ha en ny konkurranse fra filmen med to kinobilletter og filmeffekter i premie. Etter filmpremieren vil vi trekke en supervinner blant de fem ukesvinnerne, som vil få en hel sekk med «Predators»-effekter, deriblant en filmplakat signert av skuespillere, regissør og produsent!

Denne ukens konkurranse handler om en av filmens hovedpersoner kalt Hanzo. Etter å ha sett på filmklippet kan du svare på konkurransespørsmålet under. Lykke til!

Se neste side for bilder av filmeffektene du kan vinne!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.