Vinn PS Now abonnement!
10

Vinn PS Now abonnement!

okt 12 Alexander Lund  

I anledning PS Now relanseringen kjører Spill.no en konkurranse.

Her har du muligheten til å vinne et HELT ÅR gratis med PS Now. Opplev dine gamle favorittspill og ta en tid tilbake i tid til både Playstation 3 og Playstation 2 sine gamle klassikere.

Vi trekker to vinnere, en til et 12 måneder og en til et 3 måneder gavekort. H

Det eneste du trenger å gjøre for å vinne et 12 måneder gavekort er å skrive en kort tekst om hvilket spill du gleder deg mest til å spille på PS Now og hvorfor i kommentarfeltet nedenfor.

Hvis du vil doble dine sjanser og vinne et 3 måneder gavekort, legg en kommentar på Facebook hjemmesiden vår her om hva slags PS Now du gleder deg til.

Konkurransen varer frem til Lørdag 19.Oktober klokken 12.00 og vi trekker to vinnere kort tid etterpå!

 

About Alexander Lund

Opplevde "good old days" av videospill, og har fremdeles den gamle grå PSX som sin favorittkonsoll. Liker en god historie bedre en mange pixler og FPS i et spill

10 kommentarer

 • akumu
  okt 12, 2019 @ 18:02 pm

  Er nok White Knight Chronicles. Elsker JRPG og d er en av de jeg har gått glipp av i tillegg til at det bare ser ut som et amazing spill.

 • Timmytoe
  okt 12, 2019 @ 18:54 pm

  Har lenge ønsket å spille igjennom hele God Of War serien da det ser sykt fett ut. Og det er en haug med andre spill som jeg kunne ha tenkt meg prøve også 😃

 • ludde
  okt 12, 2019 @ 20:40 pm

  Rage, men også alle mulige bilspill! 😀

  • ludde
   okt 14, 2019 @ 7:14 am

   Jeg vet ikke hvilket bilspill jeg foretrekker (med mindre det er Need for Speed Hot Pursuit 2, men det er litt gammelt nå) så jeg vil veldig gjerne prøve mange forskjellige 🙂

 • JumpyWizard
  okt 12, 2019 @ 20:52 pm

  Det ville nok definitivt ha vært Red Dead Redemption! 2’ern var litt av en opplevelse, en opplevelse som har satt sine spor på tampen av et fantastisk spilleår som 2018 var!
  Her har Rockstar virkelig levert en eventyrlig reise, og jeg er veldig giret på å få spille gjennom John Marston sitt liv etter hendelsene i RDR2.

 • XDLugia
  okt 13, 2019 @ 21:45 pm

  Metal Gear Solid 4, helt klart! Det er det eneste spillet i serien som har forbannelsen av å henge fast på en konsoll til evig tid, som tilfeldigvis også er en konsoll jeg ikke eier, nemlig Playstation 3.
  Det hadde vært utrolig å endelig få spille hele Metal Gear-sagaen ferdig.

 • Fardragoran
  okt 14, 2019 @ 8:38 am

  Da vil jeg kunne gi mine 2 jenter og meg muligheten til å teste flere spill. De kan oppdage gamle spill uten å måtte bruke tusenvis av kroner. spill som kanskje ikke skaper interesse, men da har de ihvertfall testet.

 • Selbyggen
  okt 15, 2019 @ 15:41 pm

  Red Dead Redemption! Har spilt det før, men hadde vært veldig gøy med et gjensyn! Eller bare finne en del spill å spille med niesa mi, uten å måtte kjøpe de for å sjekke om det er av interesse.

 • Sonkvern92
  okt 17, 2019 @ 11:50 am

  Før jeg solgte ps3’en min for noen år tilbake fikk jeg aldri muligheten å spille Mafia 2. Har spilt det tredje spillet i serien, men hadde vært gøy å få spilt gjennom Mafia 2 etter å ha hørt fra flere at 2’ern skal være en del bedre. 🙂

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.