Vinn tidenes kuleste Xbox 360
0

Vinn tidenes kuleste Xbox 360

apr 11 Spill.no  

Det heter seg at jula varer helt til påske, men her hos Spill.no varer jula helt frem til neste jul. Vi vet at dere lesere elsker konkurranser året rundt, og i dag har vi fått tak i en skikkelig kul premie til dere.

Star Wars-Xbox

Vi har nemlig en flunkende ny Xbox 360 med 320 GB harddisk utformet i Star Wars-tema. Maskinen ser ikke bare ut som R2-D2, den lager også R2-D2-lyder når du slår den på! Håndkontrollen er gullfarget, slik som C-3PO. Med i pakken får du også bevegelsessensoren Kinect, og det nye storspillet Kinect Star Wars.

I tillegg til dette har vi fått tak i tre Kinect Star Wars-spill med T-skjorter som vi vil dele ut i trøstepremier. En heldig vinner får altså den fulle pakken med Star Wars-konsollen, Kinect og spill, mens tre andre får spill og T-skjorte.

Alt du må gjøre for å være med i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under. Vinnerne trekkes i slutten av april. Måtte kraften være med dere!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.