Vinn Transformers-spill, kinobilletter og hodetelefoner
0

Vinn Transformers-spill, kinobilletter og hodetelefoner

jun 24 Spill.no  

For tredje gang på en uke slår vi til med en ny konkurranse der vi gir bort fine premier til dere lesere. Denne gangen er det filmen Transformers 3 og spillet Transformers: Dark of the Moon som er i fokus.

Gavepakke

29. juni har den kommende storfilmen Transformers 3 premiere, og i den forbindelse har vi fått tak i fire eksklusive Transformers-headset spesiallaget for bruk med Xbox 360 og Playstation 3. Vi har fått to til hver konsoll, og de fire vinnerne får også to kinobilletter hver til filmen.

Men ikke nok med det. Neste uke lanserer Activision sitt nye Transformers-spill kalt Transformers: Dark of the Moon, og jammen har vi ikke fått tak i en håndfull spill som vi også slenger med i gavepakken.

Hodetelefoner, kinobilletter og spill til PS3 eller Xbox 360 altså, til fire heldige vinnere. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er å svare riktig på spørsmålet under. Vinnerne trekkes 1. juli.

Se bilder av premiene på neste side!

Vil du vite mer om filmen? Besøk filmens hjemmeside!

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.