Vinn Yakuza: Dead Souls
0

Vinn Yakuza: Dead Souls

mar 20 Spill.no  

Forrige uke ble actionspillet Yakuza: Dead Souls lansert, der japanske gangstere slåss mot zombier i storbyen. Nå gir vi i Spill.no deg sjansen til å vinne spillet, sammen med unikt stæsj.

Yakuza

Yakuza-serien har lenge vært en favoritt her i Spill.no-redaksjonen, helt siden det første spillet på Playstation 2. Hovedserien er nå oppe i fire spill her i vesten, og Yakuza: Dead Souls er et såkalt sidespill, der utviklerne har brutt ut av den etablerte historien og brukt fantasien til å lage et frittstående spill basert på serien. I Dead Souls er det ikke lenger Yakuza-klaner som slåss mot hverandre, i stedet har zombier invadert Tokyo, og våre hardstlående venner må stå sammen mot den nye trusselen.

Vi gir bort to eksemplarer av spillet på Playstation 3, samt en unik gullfarget 7,62 mm patron (som egentlig er en forkledd minnepinne) og en Yakuza-kortstokk i metallboks. Alt du trenger å gjøre er å svare riktig på spørsmålet under. Konkurransen trekkes like før påske.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.