Viste 360- og PS3-trailere
0

Viste 360- og PS3-trailere

jun 08 Spill.no  

Nintendo of America-sjef Reggie Fils-Aime innrømmer at flere av trailerne som ble vist under selskapets pressekonferanse på E3 var fra konkurrentenes konsoller.

– Blir like bra på Wii U

Det var i et intervju med GameTrailers at Nintendo-sjefen ble konfrontert med de mange og imponerende trailerne som presenterte lanseringstitlene for Wii U. Darksiders II og Ghost Recon: Future Soldier ble trukket frem som eksempler, og nettstedet lurte på om ikke videoene var hentet fra PS3- og Xbox 360-versjonene?

– Absloutt. Fordi vi snakker om et helt år til denne konsollen kommer til å lanseres, forklarer Fils-Aime, og forsikrer at spillene vil se like bra ut på Wii U.

– Det kommer an på hva de individuelle utviklerne klarer å få til. Det blir 1080p. Det blir i HD. Du kommer til å se spill som fullt ut utnytter et system som har den nyeste teknologien, og som kan få til en uvirkelig grafikk, utdyper han.

Her kan du se en samling av de aktuelle trailerne fra Nintendos pressekonferanse på E3.
Utover Ghost Recon: Future Soldier og Darksiders II er ingen av de andre bekreftet å være fra andre konsoller. Du kan lese mer om Wii U her.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.