Vita tapte mot 3DS
0

Vita tapte mot 3DS

des 22 Spill.no  

I går kunne vi presentere salgstallene for Vita, som ble lansert i Japan 17. desember. 325.000 maskiner ble solgt, noe statistikkbyrået Media Create mente var en viss suksess for Sonys håndholdte.

Monsterjegere

Nå er de komplette salgstallene for uken som varer fra 12. til og med 18. desember i Japan klare, og de viser at det ble solgt flere Nintendo 3DS-maskiner i den aktuelle perioden enn Vita-maskiner. Hele 367.691 3DS-maskiner ble solgt over disk, sammenlignet med 324.859 Playstation Vita. Verdt å merke seg er at Vita kun var i salg de to siste dagene i perioden.

Et annet viktig moment er at spillet Monster Hunter 3G – en konvertering av Wii-spillet Monster Hunter Tri til 3DS – ble lansert 10. desember. Som kjent var det Monster Hunter-serien som fikk fart i PSP-salget i Japan i sin tid, og lanseringen av spillet på 3DS har også vært med å løfte 3DS-salget i Japan.

Playstation Vita lanseres i Norge i februar.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.