Watch Dogs Legion lekket. En ambisiøs vri på oppskriften.
0

Watch Dogs Legion lekket. En ambisiøs vri på oppskriften.

jun 04 Anders Lønning  

En av de sikreste tegnene på at vi har kommet til juni måned og nærmer oss E3 er måten alt Ubisoft har planlagt å vise frem på pressekonferansen sin allerede har begynt å lekke ut til publikum.

Denne gangen er det Amazon UK som er litt for rask på avtrekkeren med å annonsere både tittelen og en kort oppsummering av konseptet bak det neste Watch Dogs spillet.

Watch Dogs Legion skal være satt i London og bringer med seg en ambisiøs spillmekanisk vri, hvor spilleren kan rekruttere og spille som hvem som helst av de tradisjonelt «ikke-spillbare karakterene» som befolker verdenen. I produkt beskrivelsen på Amazon står det:

– Spill som hvem du vil. Et hvert individ du møter på i spillets åpne verden er utstyrt med et fult sett av animasjoner, voice over, karaktertrekk og visuelle aspekter som er generert og styrt av systemene i spillet.

Kotaku’s Jason Schreier bekrefter at beskrivelsen Amazon UK gir spillet  stemmer med det han har hørt fra sine kilder, og legger til at i følge det han har hørt vil hvem du spiller som til en gitt tid påvirke det du ser i løpet av spillets gang. I følge Schreier skal systemet være såpass ambisiøst at det har forårsaket mye hodebry for utviklerne, og skal ha bidratt til at spillet allerede har blitt utsatt minst en gang.

Informasjonen fra Amazon sier ingenting om de påståtte ryktene om at spillet ikke skal la spilleren bruke tradisjonelle våpen, ettersom England har langt strengere våpenlover enn både Chicago og San Francisco. Vi forventer å høre mer på Ubisofts pressekonferanse neste uke.

 

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.