Western i rockestjernestil
0

Western i rockestjernestil

des 02 Spill.no  

«Red Dead Redemption» er et spill mange har gledet seg til helt siden E3 2005. Det ble da, uten tittel, vist i en samlings-video for den nylig annonserte Playstation 3. Februar tidligere i år, hele 4 år senere, ble spillet endelig annonsert. Nå kan vi også kose oss med en helt ny trailer til spillet.

 

«Red Dead Redemption» er oppfølgeren til Rockstar Games western-action «Red Dead Revolver» fra 2004. Spillet er basert på «Rockstar Advanced Game Engine» (RAGE) som er den samme motoren som brukes i «Grand Theft Auto IV» og «Midnight Club: Los Angeles». Motoren vil la Rockstar Games gjengi vestens harde hverdag med grensebyer, fjelljuv og store prærieområder som vil være befolket av mennesker og over 40 forskjellige typer villdyr. Med alt dette satt til en åpen-verden som trolig vil utfordre «Grand Thet Auto IV», forventes en western-opplevelse som blir vanskelig å toppe.

 

Traileren under introduserer hovedkarakteren i spillet. Han ligner mistenkelig mye på «Red» fra det første spillet, men introduserer seg selv som John Marston. Om dette er et puss fra Rockstar sin side, eller bare rett og slett et skifte av hovedkarakteren vet ikke jeg. Traileren fortsetter med at John forteller om hvem han er og hva han er på jakt etter. Legg også særlig godt merke til de ekstremt vakre landskapsbildene i starten av traileren.

 

«Red Dead Redemption» har slippdato 30. april 2010. Spillet kommer til Xbox 360 og Playstation 3.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.