Wii U blir billig
0

Wii U blir billig

jun 08 Spill.no  

Nintendo of America-sjef Reggie Fils-Aime forteller i et intervju med nettstedet IGN at folk kommer til å bli positivt overrasket når prisen på Nintendo Wii U blir annonsert.

Hyggelig overraskelse

Mens konsollene overtar flere og flere roller som underholdningsmaskin i hjemmet, går prisen også oppover. Lanseringsprisen er sjelden representativ for maskinvaren inni når det har gått et par år. Nintendo har imidlertid aldri siktet høyt på verken maskinvare eller pris, og lite tyder på at Wii U kommer til å bli noe unntak.

– Vi ønsker å lansere med en pris som representerer en kontinuerlig høy verdi. Hvordan lanserer vi til en verdi vi klarer å opprettholde over lang tid? Jeg tror folk kommer til å bli positivt overrasket av måten vi styrer verdiberegningen, forteller Reggie Fils-Aime til nettstedet IGN.

Videre forteller han at selv om E3-pressekonferansen til Nintendo fokuserte på unik funksjonalitet, er planen å møte fansens krav om store spillserier. Funksjonaliteten kommer til å bevise sin verdi lenger nede i løypa, mener Fils-Aime.

Nintendo Wii U har foreløpig ingen lanseringsdato, men ventes på markedet over hele verden rundt juletider.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.