Wind Waker HD kommer til Wii U
0

Wind Waker HD kommer til Wii U

jan 24 Spill.no  

Nintendo annonserte på gårdagens Nintendo Direct-sending at GameCube-spillet The Legend of Zelda: The Wind Waker kommer i HD-utgave for Wii U.

Ventemat

Det var nemlig Wii U som stod i sentrum da sjefen sjøl, Saturo Iwata, nok en gang inntok internettpodiet for å pøse ut nye annonseringer til forventningsfulle Nintendo-fans. Som seg hør og bør for en ny Nintendo-plattform, er det mange som venter i spenning på et nytt Zelda-spill. Og da seriens produsent Eiji Aonuma dukket opp på skjermen, var det mang et hjerte som hoppet over et slag.

Aonuma kunne imidlertid fortelle at Zelda Wii U er underveis, men at de er langt, langt unna å kunne snakke om det ennå. Når det omsider slippes, vil det til gjengjeld utgjøre en revolusjon i serien. Det trengs kanskje?

Mens vi venter på revolusjonen, planlegger Nintendo en HD-versjon av ingen ringere enn toppspillet The Legend of Zelda: The Wind Waker, et av de absolutte høydepunktene på GameCube. Og sammen med annonseringen, vanket det en haug med bilder fra den oppussede versjonen.

Se presentasjon

The Legend of Zelda: The Wind Waker er utviklet og utgitt av Nintendo for GameCube. HD-utgaven slippes for Wii U til høsten.

About Spill.no

Spill.no ble stiftet i 2009 og har siden oppstarten utviklet seg til å bli Norges største uavhengige spillnettside. På Spill.no kan du lese spillnyheter, anmeldelser og mer om spill til Playstation, Xbox, Nintendo, PC, mobil og andre plattformer.