Wonderful 101 Remaster på Kickstarter. Fullfinansiert på en halvtime.
0

Wonderful 101 Remaster på Kickstarter. Fullfinansiert på en halvtime.

feb 03 Anders Lønning  

Over helgen begynte det å svirre rykter om at Platinum Games ville ty til Kickstarter for å få på plass finansieringen til en remaster av Wii U spiller Wonderful 101, denne gangen til Nintendo Switch.

Disse ryktene har nå vist seg å være sanne, og ikke mer enn en halvtime skulle det ta før målet til Kickstarteren på 460 243 norske kroner ble møtt. I skrivende stund står summen på 1 220 000 kroner.  Platinum Games sier i Kickstarteren at hvis de får inn 2.4 millioner kroner på denne kickstarteren vil spillet også få en Steam versjon, og hvis fansen klarer å hoste opp det dobbelte av det vil spillet også komme til PlayStation 4.Bilderesultater for wonderful 101"

Wonderful 101 er en kult-klassiker fra Wii U biblioteket hvor vi fikk spille som en horde av superhelter som kunne gjøre seg om til forskjellige gjenstander for å redde hjelpeløse beborere i Blossom City, for så å rekruttere dem til å bli en del av den voksende horden av superhelter. Spillet var overraskende dypt fra kampteknisk standpunkt, og spillet fikk stor sett gode anmeldelser da det ble lansert. Dessverre ble det gitt ut på den dødsdømte plattformen som var Nintendo Wii U så spillet fikk aldri helt sin tid i solen, noe det forhåpentligvis får denne gangen.

Tidligere i dag lanserte Platinum Games en ny nettside på four.platinumgames.com, hvor det foran for lanseringen av denne Kickstarter kampanjen var fire stjerner som ikke var tent. Det gjenstår nå tre stjerner, og hver stjerne skal representere en «ny utfordring for Platinum Games». Det blir spennende å se hva disse tre andre stjernene representerer, for som alle vet: «You don’t start the show with the show stopper»

About Anders Lønning

Tobarnsfar fra Haugesund med dagjobb som elektriker/automatiker i oljebransjen. Har skrevet om spill av og på de siste seks årene, og er over gjennomsnittet glad i filmen Dredd fra 2012.

Legg igjen en kommentar

You must be logged in to post a comment.